FC 25 fiyatı düşer mi?

LIWIEL017

Femtopat
FC 25 şu an EA App'ta %60 indirimde. Yakın zamanda daha büyük bir indirim gelebilir mi? Yoksa almayı düşünüyorum.

Hocam bundan sonra ki daha düşük fiyat FC 26 çıkmaya yakın belki olur. Bütçeniz varsa kaçırmayın.

70 dolardan %64 ile 25 dolara düştüğü gözüküyor bende. Yakın zamanda daha düşmez sanırım.

Zamanla fiyatı düşmeye başlıyor birkaç gün içinde Steam Kış İndirimleri başlıyor onu bekledikten sonra alabilirsiniz, aksi takdirde uzun bir süre bu fiyata kadar düşeceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:
Epic Games üzerinde de FC 24 sahiplerine özel bir indirime girmiş görünüyor.

Epic Games Store'da EA Sports fc™ 24 ve/veya FIFA 23'e sahip olan Epic Games hesabı sahiplerine EA Sports fc™ 25 standart sürüm için sunulan %60 indirimden faydalanın. İndirim ödeme sırasında uygulanır.

₺2.599, 99 TL yerine ₺1.039, 99 TL

İndirim 09. 01.2025 saat 19:00'da bitiyor.

kış indirimlerinde daha da düşmez diye düşünüyorum. sonra ki indirim de eaplusa eklenince iyi bir indirim alır o da nisan mayıs civarları olur gibi

Steam üyeliğinde alınan bir oyunu ps5 de aynı uyelikle indirip oynayabilirmiyim ? Fc25 mesela

Steam üyeliğinde alınan bir oyunu ps5 de aynı uyelikle indirip oynayabilirmiyim ? Fc25 mesela
yok hocam steam sadece pc platformunu destekliyor

Bu arada şu fiyatlar garip değil mi ?
Ultimate sürüme indirim gelmiş gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…