aeturan24
Femtopat
Daha fazla
- RAM
- 32GB
- SSD veya HDD modeli
- 1TB
- Ekran kartı
- GeForce RTX 3050 6GB Laptop GPU
- İşlemci
- 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H, 2000
FC 25 oynarken menüde kariyer menüsünde vesaire FPS ile alakalı bir sıkıntı yok fakat maç içerisine girdiğimde arada bir de olsa FPS aniden düşüyor fakat bu FPS düşüşü şöyle:
Genelde 70-90 FPS arası oynuyorum fakat örnek vereyim.
Maç esnasında 75 FPS ile oynuyorum ve böyle devam ediyorum, bir anda 72 FPS oluyor fakat takıla takıla gidiyor. Takılmadan ziyade yavaşlama gibi.
Çözünürlüğü düşürünce bu sorun ortadan tamamen kalkmıyor ama daha az oluyor. Fakat çözünürlüğü düşürünce de menüde vesaire yazıların netliği azalıyor. Buna bir çözümünüz varsa denerim.
Son 2-3 güncelleme öncesine kadar böyle bir sorun yoktu bu sorun 2 haftadır falan var.
Sistemim bu oyunu oynatacak düzeyde.
Bu sorunu yaşayan veya yaşamış olan varsa ve çözümü olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Genelde 70-90 FPS arası oynuyorum fakat örnek vereyim.
Maç esnasında 75 FPS ile oynuyorum ve böyle devam ediyorum, bir anda 72 FPS oluyor fakat takıla takıla gidiyor. Takılmadan ziyade yavaşlama gibi.
Çözünürlüğü düşürünce bu sorun ortadan tamamen kalkmıyor ama daha az oluyor. Fakat çözünürlüğü düşürünce de menüde vesaire yazıların netliği azalıyor. Buna bir çözümünüz varsa denerim.
Son 2-3 güncelleme öncesine kadar böyle bir sorun yoktu bu sorun 2 haftadır falan var.
Sistemim bu oyunu oynatacak düzeyde.
Bu sorunu yaşayan veya yaşamış olan varsa ve çözümü olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.