Akelv6 Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #1 Xbox Game Pass FC 25 kariyer modu var mı, varsa da nasıl girilir? FC 25 için aldım kariyer modu yoksa sıkıntı olur.
Xbox Game Pass FC 25 kariyer modu var mı, varsa da nasıl girilir? FC 25 için aldım kariyer modu yoksa sıkıntı olur.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.849 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #2 Akelv6 dedi: Xbox Game Pass FC 25 kariyer modu var mı, varsa da nasıl girilir? FC 25 için aldım kariyer modu yoksa sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Var, dümdüz FC 25 oyunu işte. Nasıl giriyorsan öyle gireceksin. Artı 0 Eksi
Akelv6 dedi: Xbox Game Pass FC 25 kariyer modu var mı, varsa da nasıl girilir? FC 25 için aldım kariyer modu yoksa sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Var, dümdüz FC 25 oyunu işte. Nasıl giriyorsan öyle gireceksin.
ArthurMorganKiral Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 314 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #3 Akelv6 dedi: Xbox Game Pass FC 25 kariyer modu var mı, varsa da nasıl girilir? FC 25 için aldım kariyer modu yoksa sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Tabii var oyuna girince menüde. Artı 0 Eksi
Akelv6 dedi: Xbox Game Pass FC 25 kariyer modu var mı, varsa da nasıl girilir? FC 25 için aldım kariyer modu yoksa sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Tabii var oyuna girince menüde.
KS KS Akelv6 Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #4 ArthurMorganKiral dedi: Tabii var oyuna girince menüde. Genişletmek için tıkla... crqdles dedi: Var, dümdüz FC 25 oyunu işte. Nasıl giriyorsan öyle gireceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam kariyer moduna giremiyorum yardımcı olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
ArthurMorganKiral dedi: Tabii var oyuna girince menüde. Genişletmek için tıkla... crqdles dedi: Var, dümdüz FC 25 oyunu işte. Nasıl giriyorsan öyle gireceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam kariyer moduna giremiyorum yardımcı olabilir misiniz?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.849 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #5 Akelv6 dedi: Hocam kariyer moduna giremiyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü? Artı 0 Eksi
Akelv6 dedi: Hocam kariyer moduna giremiyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü?
KS KS Akelv6 Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #6 crqdles dedi: Ekran görüntüsü? Genişletmek için tıkla... Böyle hocam hepsine baktım yok daha önce çok oynamadımbaşka bir yerdemi. Artı 0 Eksi
crqdles dedi: Ekran görüntüsü? Genişletmek için tıkla... Böyle hocam hepsine baktım yok daha önce çok oynamadımbaşka bir yerdemi.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.570 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ağustos 2025 #7 Y Akelv6 dedi: Böyle hocam hepsine baktım yok daha önce çok oynamadımbaşka bir yerdemi. Eki Görüntüle 2555342 Genişletmek için tıkla... Yükselt yazıyor. Bir deneme sürümü indirmiş olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Y Akelv6 dedi: Böyle hocam hepsine baktım yok daha önce çok oynamadımbaşka bir yerdemi. Eki Görüntüle 2555342 Genişletmek için tıkla... Yükselt yazıyor. Bir deneme sürümü indirmiş olabilir misiniz?
KS KS Akelv6 Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #8 Muhterem Musti dedi: Y Yükselt yazıyor. Bir deneme sürümü indirmiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam 45 GB indirdim, Xbox Game Pass'ten indirdim. Bilmiyorum. Muhterem Musti dedi: Y Yükselt yazıyor. Bir deneme sürümü indirmiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Showcase değil sanırım anlamadın hiçbir yerde çözüm bulamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Muhterem Musti dedi: Y Yükselt yazıyor. Bir deneme sürümü indirmiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam 45 GB indirdim, Xbox Game Pass'ten indirdim. Bilmiyorum. Muhterem Musti dedi: Y Yükselt yazıyor. Bir deneme sürümü indirmiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Showcase değil sanırım anlamadın hiçbir yerde çözüm bulamıyorum.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.570 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ağustos 2025 #9 Akelv6 dedi: Hocam 45 GB indirdim, Xbox Game Pass'ten indirdim. Bilmiyorum. Hocam Showcase değil sanırım anlamadın hiçbir yerde çözüm bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... 45 GB indirme boyutu mu kapladığı disk alanı mı? Artı 0 Eksi
Akelv6 dedi: Hocam 45 GB indirdim, Xbox Game Pass'ten indirdim. Bilmiyorum. Hocam Showcase değil sanırım anlamadın hiçbir yerde çözüm bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... 45 GB indirme boyutu mu kapladığı disk alanı mı?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.849 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #10 Akelv6 dedi: Hocam Showcase değil sanırım anlamadın hiçbir yerde çözüm bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Doğruladınız mı acaba? Artı 0 Eksi
Akelv6 dedi: Hocam Showcase değil sanırım anlamadın hiçbir yerde çözüm bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Doğruladınız mı acaba?