S snowzy Centipat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #1 FC 25 gamepadimi görmüyor. Her şeyi denedim ama görmüyor. X360CE Steam'den girme Steam girdisi falan ama hiçbiri olmadı. Yardım edebilir misiniz?
FC 25 gamepadimi görmüyor. Her şeyi denedim ama görmüyor. X360CE Steam'den girme Steam girdisi falan ama hiçbiri olmadı. Yardım edebilir misiniz?
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.067 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Temmuz 2025 #2 snowzy dedi: FC 25 gamepadimi görmüyor. Her şeyi denedim ama görmüyor. X360CE Steam'den girme Steam girdisi falan ama hiçbiri olmadı. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece FC 25 oyunundamı görmüyor. Bir de konsolunuz kablolumu kablosuzmu hiçbir yerde kablolu ya da kablosuz olduğu yazmıyor. Artı 0 Eksi
snowzy dedi: FC 25 gamepadimi görmüyor. Her şeyi denedim ama görmüyor. X360CE Steam'den girme Steam girdisi falan ama hiçbiri olmadı. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece FC 25 oyunundamı görmüyor. Bir de konsolunuz kablolumu kablosuzmu hiçbir yerde kablolu ya da kablosuz olduğu yazmıyor.