FC 25 görüntü kalitesi berbat oluyor

ScyLax

Kilopat
Daha fazla  
Steam üzerinden almış olduğum oyunu akışkan bir şekilde oynayamıyorum(en yüksek ayarda da en düşük ayarda da kasma yapıyor).

PC Monster Tulpar T7 v25.1(MSI kasa)
NVIDIA GTX 3060 192 bit 6 GB ekran kartı
32 GB DDR4 3200 MHz RAM
1920x1080 144Hz ekran.
i7 Windows 11.
Monster laptopumu soğutucu üzerinde ek bir Monster Aryond monitöre bağlı kullanmaktayım.

Monitörüm 24 inç 1920x1080 180Hz 1ms özelliklerine sahip. Sizden ricam ufak bir ayarı mı var başka bir şey mi neyse bilen varsa söylesin de şu çileden kurtulayım. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik ayarlarına girip varsayılana sıfırla. Sonra çözünürlük Hertz ayarlarını yap. Yeniden başlat. Bende boyle çözüldü.
Çözünürlüğü 1920x1080 yapıyorum hz ayarını da 144 120 60 var . Pc ekranı 144 hz e kadar destek veriyor fakat monitör 180hz hangisini seçmeliyim ve sizin grafik ayarları ultrada mı yoksa otomatikte mi?

Çözünürlüğü 1920x1080 yapıyorum hz ayarını da 144 120 60 var . Pc ekranı 144 hz e kadar destek veriyor fakat monitör 180hz hangisini seçmeliyim ve sizin grafik ayarları ultrada mı yoksa otomatikte mi?
Varsayılana sifirladiktan sonra kalan grafik ayarlarını kullanıyorum. Değiştirdiğim şeyler Hertz ve çözünürlük. Yoksa kasıyor. Optimizasyonu kötü oyunun. Korner atarken falan özellikle.

Varsayılana sifirladiktan sonra kalan grafik ayarlarını kullanıyorum. Değiştirdiğim şeyler Hertz ve çözünürlük. Yoksa kasıyor. Optimizasyonu kötü oyunun. Korner atarken falan özellikle.
Fps limiti yok olarak seçiyorum doğru mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…