lowdecur Femtopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 42 4 Ağustos 2025 #1 FC 25 UT oynarken gol sevinci yapamıyorum. Tuşa bastığım zaman direkt ekranı geçiyor. Nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2025
FC 25 UT oynarken gol sevinci yapamıyorum. Tuşa bastığım zaman direkt ekranı geçiyor. Nasıl düzeltirim?
Çözüm swaghos 4 Ağustos 2025 lowdecur dedi: Hiç bakmadım ayarlarda da nereye bakacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Menüden Ayarlar > Kontroller veya Oynanış kısmına gir. Gol Sevinci Animasyonları ya da benzer bir seçenek varsa, açık olduğundan emin ol.
lowdecur dedi: Hiç bakmadım ayarlarda da nereye bakacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Menüden Ayarlar > Kontroller veya Oynanış kısmına gir. Gol Sevinci Animasyonları ya da benzer bir seçenek varsa, açık olduğundan emin ol.
swaghos Hectopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.453 Çözümler 50 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #2 Oyun ayarlarını kontrol ettiniz mi? Kontrolcü başka tuşa atanmış olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS lowdecur Femtopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 42 4 Ağustos 2025 #3 swaghos dedi: Oyun ayarlarını kontrol ettiniz mi? Kontrolcü başka tuşa atanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hiç bakmadım ayarlarda da nereye bakacağımı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
swaghos dedi: Oyun ayarlarını kontrol ettiniz mi? Kontrolcü başka tuşa atanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hiç bakmadım ayarlarda da nereye bakacağımı bilmiyorum.
swaghos Hectopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.453 Çözümler 50 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #4 lowdecur dedi: Hiç bakmadım ayarlarda da nereye bakacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Menüden Ayarlar > Kontroller veya Oynanış kısmına gir. Gol Sevinci Animasyonları ya da benzer bir seçenek varsa, açık olduğundan emin ol. Artı 0 Eksi Çözüm
lowdecur dedi: Hiç bakmadım ayarlarda da nereye bakacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Menüden Ayarlar > Kontroller veya Oynanış kısmına gir. Gol Sevinci Animasyonları ya da benzer bir seçenek varsa, açık olduğundan emin ol.
KS KS lowdecur Femtopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 42 4 Ağustos 2025 #5 swaghos dedi: Menüden ayarlar > kontroller veya oynanış kısmına gir. Gol sevinci animasyonları ya da benzer bir seçenek varsa, açık olduğundan emin ol. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kontrol ediyorum. Artı 0 Eksi
swaghos dedi: Menüden ayarlar > kontroller veya oynanış kısmına gir. Gol sevinci animasyonları ya da benzer bir seçenek varsa, açık olduğundan emin ol. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kontrol ediyorum.