Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 504 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar başlıktan gördüğünüz gibi böyle bir ayar var mı? Varsa çok iyi olur.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.611 Çözümler 6 Yer Samsun 17 Şubat 2025 #2 Yıllardır oynarım, öyle bir ayar görmedim... Artı 0 Eksi
KS KS Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 504 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #3 mionellessi dedi: Yıllardır oynarım, öyle bir ayar görmedim... Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. mionellessi dedi: Yıllardır oynarım, öyle bir ayar görmedim... Genişletmek için tıkla... Ama olmaması çok saçma bence, herkes buna alışık değil yani. Son düzenleme: 18 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
mionellessi dedi: Yıllardır oynarım, öyle bir ayar görmedim... Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. mionellessi dedi: Yıllardır oynarım, öyle bir ayar görmedim... Genişletmek için tıkla... Ama olmaması çok saçma bence, herkes buna alışık değil yani.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.611 Çözümler 6 Yer Samsun 22 Şubat 2025 #4 Yaser Efe dedi: Sağolun hocam. Ama olmaması çok saçma bence, herkes buna alışık değil yani. Genişletmek için tıkla... Şut çekmeye alışmak zor değil bence, biraz oynayınca alışılır. Artı 0 Eksi
Yaser Efe dedi: Sağolun hocam. Ama olmaması çok saçma bence, herkes buna alışık değil yani. Genişletmek için tıkla... Şut çekmeye alışmak zor değil bence, biraz oynayınca alışılır.
KS KS Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 504 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #5 mionellessi dedi: Şut çekmeye alışmak zor değil bence, biraz oynayınca alışılır. Genişletmek için tıkla... Bende değil zaten sıkıntı, babam eski pes 2013 oyuncusu o yüzden o pek alışamadı ama alışır ya, yinede teşekkürler Artı 0 Eksi
mionellessi dedi: Şut çekmeye alışmak zor değil bence, biraz oynayınca alışılır. Genişletmek için tıkla... Bende değil zaten sıkıntı, babam eski pes 2013 oyuncusu o yüzden o pek alışamadı ama alışır ya, yinede teşekkürler