C Croxxn7 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 41 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #1 Beylerr güncelleme gelmeden önce gayet güzel oynuyordum. Güncelleme geldi. Ekran boyle farklı renklere giriyor. Sesler geliyor fakat ekran yeşil oluyor ama oyundasın menulere gırebılıyorsun. Ses falan geliyor.
Beylerr güncelleme gelmeden önce gayet güzel oynuyordum. Güncelleme geldi. Ekran boyle farklı renklere giriyor. Sesler geliyor fakat ekran yeşil oluyor ama oyundasın menulere gırebılıyorsun. Ses falan geliyor.
Çözüm C C Croxxn7 7 Aralık 2024 yusufxrws dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Dun format attim PC'ye. Düzeldi oyun.
Memet Kaslı Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #2 PC de mi oynuyorsunuz hocam? Artı 0 Eksi
KS KS C Croxxn7 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 41 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #3 Evet hocam. Memet Kaslı dedi: PC de mi oynuyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Ekran GTA 5 açılış ekran gibi renklerle basliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Evet hocam. Memet Kaslı dedi: PC de mi oynuyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Ekran GTA 5 açılış ekran gibi renklerle basliyor.
Memet Kaslı Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #4 Croxxn7 dedi: Evet hocam Ekran GTA 5 açılış ekran gibi renklerle basliyor Genişletmek için tıkla... Başka kişiler bu sorunları da alıyor mu, YouTube'tan araştırın, güncelleme sorunlu değilse PC niz ile ilgilidir. Artı 0 Eksi
Croxxn7 dedi: Evet hocam Ekran GTA 5 açılış ekran gibi renklerle basliyor Genişletmek için tıkla... Başka kişiler bu sorunları da alıyor mu, YouTube'tan araştırın, güncelleme sorunlu değilse PC niz ile ilgilidir.
KS KS C Croxxn7 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 41 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #5 Memet Kaslı dedi: Başka kişiler bu sorunları da alıyor mu, YouTube'tan araştırın, güncelleme sorunlu değilse PC niz ile ilgilidir. Genişletmek için tıkla... Baktimda yok yani kimsede görülmüyor arkadaşım da guncelledi direkt giriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Memet Kaslı dedi: Başka kişiler bu sorunları da alıyor mu, YouTube'tan araştırın, güncelleme sorunlu değilse PC niz ile ilgilidir. Genişletmek için tıkla... Baktimda yok yani kimsede görülmüyor arkadaşım da guncelledi direkt giriyor.
Memet Kaslı Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #6 Croxxn7 dedi: Baktimda yok yani kimsede görülmüyor arkadaşım da guncelledi direkt giriyor. Genişletmek için tıkla... Düzgün kurulum yaptıysanız, PC niz ile alakalı olabilir sorun. Artı 0 Eksi
Croxxn7 dedi: Baktimda yok yani kimsede görülmüyor arkadaşım da guncelledi direkt giriyor. Genişletmek için tıkla... Düzgün kurulum yaptıysanız, PC niz ile alakalı olabilir sorun.
KS KS C Croxxn7 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 41 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #7 Memet Kaslı dedi: Düzgün kurulum yaptıysanız, PC niz ile alakalı olabilir sorun. Genişletmek için tıkla... 2 kere silip yükledim EA ya da aynı şekilde nasıl bir sorun olabilir PC de? Artı 0 Eksi
Memet Kaslı dedi: Düzgün kurulum yaptıysanız, PC niz ile alakalı olabilir sorun. Genişletmek için tıkla... 2 kere silip yükledim EA ya da aynı şekilde nasıl bir sorun olabilir PC de?
Emiroone7 Yoctopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #8 Croxxn7 dedi: 2 kere silip yükledim EA ya da aynı şekilde nasıl bir sorun olabilir PC de? Genişletmek için tıkla... Hocam selamlar, aynı problemi şu anda ben de yaşıyorum, çözüm bulabildiniz mi? Artı 0 Eksi
Croxxn7 dedi: 2 kere silip yükledim EA ya da aynı şekilde nasıl bir sorun olabilir PC de? Genişletmek için tıkla... Hocam selamlar, aynı problemi şu anda ben de yaşıyorum, çözüm bulabildiniz mi?
KS KS C Croxxn7 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 41 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #9 Emiroone7 dedi: Hocam selamlar, aynı problemi şu anda ben de yaşıyorum, çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam şimdi PC'ye format atıp deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Emiroone7 dedi: Hocam selamlar, aynı problemi şu anda ben de yaşıyorum, çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam şimdi PC'ye format atıp deneyeceğim.
G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 562 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #10 Croxxn7 dedi: Yok hocam şimdi PC'ye format atıp deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... 2 kere güncelleme geldi 3-4 gün içinde çöp oldu oyun sürekli takılma yaşıyorum bende. Artı 0 Eksi
Croxxn7 dedi: Yok hocam şimdi PC'ye format atıp deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... 2 kere güncelleme geldi 3-4 gün içinde çöp oldu oyun sürekli takılma yaşıyorum bende.