C Croxxn7 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 41 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #1 Beylerr güncelleme gelmeden önce gayet güzel oynuyordum. Güncelleme geldi. Ekran boyle farklı renklere giriyor. Sesler geliyor fakat ekran yeşil oluyor ama oyundasın menulere gırebılıyorsun. Ses falan geliyor.
Beylerr güncelleme gelmeden önce gayet güzel oynuyordum. Güncelleme geldi. Ekran boyle farklı renklere giriyor. Sesler geliyor fakat ekran yeşil oluyor ama oyundasın menulere gırebılıyorsun. Ses falan geliyor.
Çözüm C C Croxxn7 7 Aralık 2024 yusufxrws dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Dun format attim PC'ye. Düzeldi oyun.
KS KS C Croxxn7 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 41 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #11 gurkan67 dedi: 2 kere güncelleme geldi 3-4 gün içinde çöp oldu oyun sürekli takılma yaşıyorum bende. Genişletmek için tıkla... Sen girebiliyorum en azindan ben 2 gündür giremiyorum ekran renkli oluyor menüler yok. Emiroone7 dedi: Hocam selamlar, aynı problemi şu anda ben de yaşıyorum, çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Reis çözerken sana zahmet yazar mısın buraya. Emiroone7 dedi: Hocam selamlar, aynı problemi şu anda ben de yaşıyorum, çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Kral PC format attım çözüldü oyun sıkıntısız açılıyor. Son düzenleme: 6 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
gurkan67 dedi: 2 kere güncelleme geldi 3-4 gün içinde çöp oldu oyun sürekli takılma yaşıyorum bende. Genişletmek için tıkla... Sen girebiliyorum en azindan ben 2 gündür giremiyorum ekran renkli oluyor menüler yok. Emiroone7 dedi: Hocam selamlar, aynı problemi şu anda ben de yaşıyorum, çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Reis çözerken sana zahmet yazar mısın buraya. Emiroone7 dedi: Hocam selamlar, aynı problemi şu anda ben de yaşıyorum, çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Kral PC format attım çözüldü oyun sıkıntısız açılıyor.
G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 562 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #12 Croxxn7 dedi: Sen girebiliyorum en azindan ben 2 gündür giremiyorum ekran renkli oluyor menüler yok. Reis çözerken sana zahmet yazar mısın buraya. Kral PC format attım çözüldü oyun sıkıntısız açılıyor. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? Oyun akıcı oynayamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Croxxn7 dedi: Sen girebiliyorum en azindan ben 2 gündür giremiyorum ekran renkli oluyor menüler yok. Reis çözerken sana zahmet yazar mısın buraya. Kral PC format attım çözüldü oyun sıkıntısız açılıyor. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? Oyun akıcı oynayamıyorum.
KS KS C Croxxn7 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 41 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #13 gurkan67 dedi: Sisteminiz nedir? Oyun akıcı oynayamıyorum. Genişletmek için tıkla... 3060 12 GB. Ryzen 5 5600G 16 GB RAM. Artı 0 Eksi
gurkan67 dedi: Sisteminiz nedir? Oyun akıcı oynayamıyorum. Genişletmek için tıkla... 3060 12 GB. Ryzen 5 5600G 16 GB RAM.
Y yusufxrws Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #14 Croxxn7 dedi: Yok hocam şimdi PC'ye format atıp deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir? Artı 0 Eksi
Croxxn7 dedi: Yok hocam şimdi PC'ye format atıp deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir?
KS KS C Croxxn7 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 41 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #15 yusufxrws dedi: Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Dun format attim PC'ye. Düzeldi oyun. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2024 Artı 0 Eksi Çözüm