Satın alımlar Oyuncu Desteği ekibimiz aracılığıyla iade edilebilir. Yardım sayfamızı ziyaret et ve bir iade talebinde bulunmak için sayfanın altındaki "İletişim"e tıkla.
Epic Games'ten FC 25 aldım. Yaklasık 1 saat oynadım iade etmek istedim işlemlerım sayfasında ıade etme yerı cıkmıyor. Daha 1 gun oldu alalı.
girdim sımdı orda satın alma geçmişinde gozukmuyor epic destege mail yazdım bakalım gerı donus alacak mıyımBir arkadaşımda da aynı sorun var hocam EA'nin uygulamasından deneyin bir de.
Girdim sımdı orada satın alma geçmişinde gozukmuyor Epic destege mail yazdım bakalım gerı donus alacak mıyım.
Ultimate Edition mı satın aldınız yoksa Standart Sürüm mü?
Satın alımlar Oyuncu Desteği ekibimiz aracılığıyla iade edilebilir. Yardım sayfamızı ziyaret et ve bir iade talebinde bulunmak için sayfanın altındaki "İletişim"e tıkla.
Oyunun iadesi için Epic Games'in yönlendirmesi şu şekilde;
İşlemlerim kısmında oyunu görüntüleyemezsiniz çünkü oyunun iade türü "iade edilebilir". Sizin dediğiniz şekilde iade edilebilmesi için iade türünün "kendi kendine iade edilebilir" olması gerekir.
Ticket yolu ile iade sağlayacaklar, evet. Buradan işlemlerinize devam edebilirsiniz Epic Games'in yönlendirmesi doğrultusunda.Ne farkı var ve nasıl ıade edeceğim, ticket yoluyla falan mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.