loren4 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 525 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #1 Az önce EA Companion App üzerinden FP satın aldım fakat gelmedi. Gelmesi uzun mu sürüyor yoksa ekstra bir şey mi yapmam lazım? Para karttan çekildi. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2024
Az önce EA Companion App üzerinden FP satın aldım fakat gelmedi. Gelmesi uzun mu sürüyor yoksa ekstra bir şey mi yapmam lazım? Para karttan çekildi.
lastcaveman Femtopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #2 Xbox'dan fc points aldım kod gelmedi benim game pass yok kod nereye gelecek veya ben bu kodu nasıl kullanıcam
Xbox'dan fc points aldım kod gelmedi benim game pass yok kod nereye gelecek veya ben bu kodu nasıl kullanıcam
Kerimexe Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 loren4 dedi: Az önce EA Companion App üzerinden F/P satın aldım fakat gelmedi. Gelmesi uzun mu sürüyor yoksa ekstra bir şey mi yapmam lazım? Para karttan çekildi. Genişletmek için tıkla... Merhaba, şu anda aynı sorunu yaşıyorum. Size F/P geldi mi acaba?
loren4 dedi: Az önce EA Companion App üzerinden F/P satın aldım fakat gelmedi. Gelmesi uzun mu sürüyor yoksa ekstra bir şey mi yapmam lazım? Para karttan çekildi. Genişletmek için tıkla... Merhaba, şu anda aynı sorunu yaşıyorum. Size F/P geldi mi acaba?
loren4 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 525 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 Kerimexe dedi: Merhaba, şu anda aynı sorunu yaşıyorum. Size F/P geldi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Evet geldi fakat ben aldığımda mağazada bir paket vardı, FP hesaba eklenene kadar paket mağazadan kalkmıştı. Yani aldığım da bir işe yaramadı. Bir 5-6 saat sürmüştü gelmesi.
Kerimexe dedi: Merhaba, şu anda aynı sorunu yaşıyorum. Size F/P geldi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Evet geldi fakat ben aldığımda mağazada bir paket vardı, FP hesaba eklenene kadar paket mağazadan kalkmıştı. Yani aldığım da bir işe yaramadı. Bir 5-6 saat sürmüştü gelmesi.