E Emin Yabgu Yoctopat Katılım 20 Eylül 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #1 Ben dün EA Play aboneliği aldım, FC26 10 saatlik olduğu için FC 25 indirdim lakin EA sunucularına ulaşamıyorum. Bunu düzeltebilir miyim güncel kadroları indirmek için.
Ben dün EA Play aboneliği aldım, FC26 10 saatlik olduğu için FC 25 indirdim lakin EA sunucularına ulaşamıyorum. Bunu düzeltebilir miyim güncel kadroları indirmek için.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.799 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #2 2 gün önce aynı sorunu yaşıyordum, başka bir şeyden dolayı oyunu silmem gerekti bugün tekrar indirdim çözüldü sorun. Artı 0 Eksi
2 gün önce aynı sorunu yaşıyordum, başka bir şeyden dolayı oyunu silmem gerekti bugün tekrar indirdim çözüldü sorun.
KS KS E Emin Yabgu Yoctopat Katılım 20 Eylül 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #3 Mordo RS dedi: 2 gün önce aynı sorunu yaşıyordum, başka bir şeyden dolayı oyunu silmem gerekti bugün tekrar indirdim çözüldü sorun. Genişletmek için tıkla... oyunu 4 defa sildim yükledim olmadı Artı 0 Eksi
Mordo RS dedi: 2 gün önce aynı sorunu yaşıyordum, başka bir şeyden dolayı oyunu silmem gerekti bugün tekrar indirdim çözüldü sorun. Genişletmek için tıkla... oyunu 4 defa sildim yükledim olmadı