FC 25 için kol ayarı nasıl yapılır?

cinar.ss

Decapat
Daha fazla  
Evde 3 tane oyun kolu var hepsiyle denedim fakat oyun kolu farklı çalışıyor. Mesela X e basmak için Options'a basmam gerekiyor. Hani o kadar saçma ki diğerlerini bulamadım bile. Steam geniş ekran modunda da denedim oradayken düzgün çalışıyor fakat FC 25 de düzgün çalışmıyor. Nasıl halledeceğim?

Hahahaha :D Artık direkt kolu algılamıyor.

Son düzenleme:
FC 25 hala yeni bir oyun ve daha hala demo sayılabilir (yani daha bu oyunun tam sürümü değil)
Oyunda ciddi derecede buglar ve hatalar var. Ve EA Sports açıklama yaptı bu oyun normalde hala bitmedi sadece EA Sports verdiği sözden dolayı her sene yeni oyun çıkarıyor ve bu da oyunların arasında çok fark olmamasına neden oluyor. Bu sebepti... yani sonuçta şu: Oyun daha yeni daha optimizesi olmadı Logitech falan gibi kollarla çalışmıyor. Ben de denedim olmuyor PlayStation veya Xbox kolun varsa onu dene o da olmuyorsa ben de bilmiyorum ben denedim oldu Xbox kolu...

FC 25 hala yeni bir oyun ve daha hala demo sayılabilir (yani daha bu oyunun tam sürümü değil)
Oyunda ciddi derecede buglar ve hatalar var. Ve EA Sports açıklama yaptı bu oyun normalde hala bitmedi sadece EA Sports verdiği sözden dolayı her sene yeni oyun çıkarıyor ve bu da oyunların arasında çok fark olmamasına neden oluyor. Bu sebepti... yani sonuçta şu: Oyun daha yeni daha optimizesi olmadı Logitech falan gibi kollarla çalışmıyor. Ben de denedim olmuyor PlayStation veya Xbox kolun varsa onu dene o da olmuyorsa ben de bilmiyorum ben denedim oldu Xbox kolu...
Logitech kolla çalışıyor fakat benim kol bayağı eski düzgün çalışmıyor. Elimde Rampage PS3 kolu gibi bir şey var. Fakat kolu algılamıyor. Her yerde çalışıyor ama fc25 de çalışmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı