Benim attığım var ya işte hocam.1000 TL'ye çok iyi kontrolcü bulamazsın bende aruyordum benim de bütçem o civardaydı ama sonra forumlarda hep bahsedilen 8BitDo Ultimate 2C adlı konsolu aldım şarjı çok iyi gidiyor tek tuşa basıp bağlanıyor çok güzel uzun ömürlümü bilmem daha yeni aldım.
Benim attığım var ya işte hocam.
Ultimate C seviyesinde bir kol benim attığım.Markasını görmüştüm ama uzun dayanırmı bilmem DualShock 4'lerin çakmaları bile 600 700 TL olmuş.
Attığın link bende açılmıyor hocam. Ürün ve uygulama ismi söyler misin?Ultimate C seviyesinde bir kol benim attığım.
Linkte ürün yok açılmıyor, uzun kablolu birşey lazım bana pcde bluetooth yokLink
Öyle cihazlardan uzak dur hocam. 1200 lira vergi dahil. Alabileceğin en iyi cihaz. Bluetooth var, 2.4g dongle ile kablosuz var, kablolu kullanımı var. Bataryası var 1000mah. En önemlisi hall effect analogları var yani stick drift sorunu olmuyor. Al geç tüm forum aldı sayılır. Baya uzun ömürlü olur.
istediğin type c kabloyla kullanırsın hocam. Easysmx x15.Linkte ürün yok açılmıyor, uzun kablolu birşey lazım bana pcde bluetooth yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.