hebevnejs
Hectopat
Daha fazla
Eski bir FIFA 18-19 oyuncusu olarak konuya girmek istiyorum dostlar. Uzun bir aradan sonra FIFA aldım ve bu oyun FC 25 oldu. Açıkçası oyun rezalet, oyuncu kariyerinden örnek vermek gerekirse, FIFA 18'de oyuncunuzun yüzünü yaparken kolayca ayarlayabiliyorsunuz, bunda ise size bir karakter seçtiriyor ona göre yüz ayarlaması yaptırıyor. FIFA 18'in kariyer modunda arayüzü bayağı basit ve kullanışlıydı. Bunda bi' mailden başka bir yere geçiş yapmak için 40 takla atıyor insan. Oyunda evine havuz yaptırma, yoga dersleri falan gelmiş. Daha çok var ancak daha fazla saymaya gerek bu dediklerim bile yetiyor diye düşünüyorum. Cidden benim çok garibime gitti, oyunun fiyatı desen kazık. İnsanlar zaten EA'nın futbol oyunlarını piyasada adamakıllı futbol oyunu olmadığı için mecbur bunu alıyor. UFL diye bir oyun çıkmış adamlar tutturdu Türkçe spiker olacak diye, gördük sonuçlarını. Top şimdi forvet oyuncusunda gibi ifadeler kullanıyor. Futbol oyunlarının piyasası ne olacak sonunu çok merak ediyorum. FC 26'da açık dünya olacakmış, nurtopu gibi çöp bi' oyun bizi bekliyor 
Son düzenleyen: Moderatör: