FC 25 indirimde almak mantıklı mı?

SoyKqn

Hectopat
Daha fazla  
FC 25'i indirimli alıp FIFA 26'yı alırken bir indirim alma durumu var mıydı? Böyle bir şey hatırlıyorum ama emin değilim. Varsayalım ki böyle bir şey var, şu an FIFA 26 yaklaşık 500 TL'ye geliyor; bu farka değer mi?

FC 25'i indirimli alıp FIFA 26'yı alırken bir indirim alma durumu var mıydı? Böyle bir şey hatırlıyorum ama emin değilim. Varsayalım ki böyle bir şey var, şu an FIFA 26 yaklaşık 500 TL'ye geliyor; bu farka değer mi?

Hocam eylül Ekim sularında yenisi çıkacak bir oyunu şu an almanın bence manası yok.

Sanırım bir onceki FIFA'ya sahipseniz alınan indirim kaldırılmış sanırım bir göz attım isterseniz.
Sizde kontrol edin.

Futbol oyunları para kazanmak için harika bir sistem. Her sene ayrı bir oyun ve oyundaki güncel takımı sıfırlayıp para araklama. fc 2026 bekleyin bence.

FC25 indirimi steamde bitti 70 dolar ama epic'e gelecekmiş yaz indirimi ile.

FC 25 indirimi Steam'de bitti 70 dolar ama Epic'e gelecekmiş yaz indirimi ile.

Konuyu açınca fark ettim gündüz bakmıştım son saatleriymiş demek ki.

Hocam eylül Ekim sularında yenisi çıkacak bir oyunu şu an almanın bence manası yok.

Sanırım bir onceki FIFA'ya sahipseniz alınan indirim kaldırılmış sanırım bir göz attım isterseniz.
Sizde kontrol edin.

Ona nereden bakabiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı