kadirhsynogl Femtopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Daha yeni PlayStation aldım FC 25 alacaktım 3 bin lira gibi bir fiyatı var. İndirime girer mi yakın zamanda yoksa bu parayı vermek zorunda mıyım?
Daha yeni PlayStation aldım FC 25 alacaktım 3 bin lira gibi bir fiyatı var. İndirime girer mi yakın zamanda yoksa bu parayı vermek zorunda mıyım?
andrea is god Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 175 Çözümler 1 29 Mart 2025 #2 Sanırım 1-2 ay içerisinde PS plusa gelecek bence almayın.
kadirhsynogl Femtopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #3 andrea is god dedi: Sanırım 1-2 ay içerisinde PS plusa gelecek bence almayın. Genişletmek için tıkla... Ya yok ps Plus için değil kalıcı olarak almak istiyorum da daha geçen gün çıkmış indirimden şansıma
andrea is god dedi: Sanırım 1-2 ay içerisinde PS plusa gelecek bence almayın. Genişletmek için tıkla... Ya yok ps Plus için değil kalıcı olarak almak istiyorum da daha geçen gün çıkmış indirimden şansıma