forzen Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 431 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #1 RAM Adata XPG 8GB 3200MHz DDR4 x2 Ekran kartı ASUS Radeon RX 6700 XT Anakart ASUS PRIME B550M İşlemci R5 5600 Sistem yetiyor. Oyun içi kasmıyor ama menüde, gol sevincinde ve duran toplarda çok kasıyor. 20 FPS gibi oluyor.
Sistem yetiyor. Oyun içi kasmıyor ama menüde, gol sevincinde ve duran toplarda çok kasıyor. 20 FPS gibi oluyor.
L Ludvigg Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 51 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #2 forzen dedi: Sistem yetiyor. Oyun içi kasmıyor ama menüde, gol sevincinde ve duran toplarda çok kasıyor. 20 FPS gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... fifa hakkında tam olarak bir bilgim yok ama pes gibi ayar uygulaması varsa orda ara sahnelerin fpssini arttırabilirsin yoksada fifa beni aşıyor Artı 0 Eksi
forzen dedi: Sistem yetiyor. Oyun içi kasmıyor ama menüde, gol sevincinde ve duran toplarda çok kasıyor. 20 FPS gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... fifa hakkında tam olarak bir bilgim yok ama pes gibi ayar uygulaması varsa orda ara sahnelerin fpssini arttırabilirsin yoksada fifa beni aşıyor
Mancher Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 45 29 Kasım 2024 #3 3050 Ti sahibiyim 24 ve 23 de aynı şekildeydi gayet normal. Gerçekçi saç ayarı gibi bir şey vardı sanırsam o yapıyor onu kapatırsanız artabilir. Artı 0 Eksi
3050 Ti sahibiyim 24 ve 23 de aynı şekildeydi gayet normal. Gerçekçi saç ayarı gibi bir şey vardı sanırsam o yapıyor onu kapatırsanız artabilir.
KS KS forzen Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 431 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #4 Mancher dedi: 3050 Ti sahibiyim 24 ve 23 de aynı şekildeydi gayet normal. Gerçekçi saç ayarı gibi bir şey vardı sanırsam o yapıyor onu kapatırsanız artabilir. Genişletmek için tıkla... Kapalı zaten hocam oyun içi kasmıyor menüde falan kasıyor. Artı 0 Eksi
Mancher dedi: 3050 Ti sahibiyim 24 ve 23 de aynı şekildeydi gayet normal. Gerçekçi saç ayarı gibi bir şey vardı sanırsam o yapıyor onu kapatırsanız artabilir. Genişletmek için tıkla... Kapalı zaten hocam oyun içi kasmıyor menüde falan kasıyor.
Mancher Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 45 30 Kasım 2024 #5 Bende bazen kasıyordu bazen kasmıyordu tuhaf oyun zaten optimisazyonu iyi değil. Artı 0 Eksi
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.732 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #6 forzen dedi: Sistem yetiyor. Oyun içi kasmıyor ama menüde, gol sevincinde ve duran toplarda çok kasıyor. 20 FPS gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda bir ayar vardı duran toplarda vs fps sınırlıyor diye yanlış hatırlamıyorsam ona bakabilir misiniz ? Artı 0 Eksi
forzen dedi: Sistem yetiyor. Oyun içi kasmıyor ama menüde, gol sevincinde ve duran toplarda çok kasıyor. 20 FPS gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda bir ayar vardı duran toplarda vs fps sınırlıyor diye yanlış hatırlamıyorsam ona bakabilir misiniz ?
KS KS forzen Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 431 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #7 CeoPotato dedi: Ayarlarda bir ayar vardı duran toplarda vs FPS sınırlıyor diye yanlış hatırlamıyorsam ona bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece duran toplarda degil menüdede öyle hocam. Sadece maç içi iyi oluyor onun dışı kasıyor. Artı 0 Eksi
CeoPotato dedi: Ayarlarda bir ayar vardı duran toplarda vs FPS sınırlıyor diye yanlış hatırlamıyorsam ona bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece duran toplarda degil menüdede öyle hocam. Sadece maç içi iyi oluyor onun dışı kasıyor.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.732 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #8 forzen dedi: Sadece duran toplarda degil menüdede öyle hocam. Sadece maç içi iyi oluyor onun dışı kasıyor. Genişletmek için tıkla... Evet dediğim kısımda menü için de ayar vardı sanırım baktınız mı ? Artı 0 Eksi
forzen dedi: Sadece duran toplarda degil menüdede öyle hocam. Sadece maç içi iyi oluyor onun dışı kasıyor. Genişletmek için tıkla... Evet dediğim kısımda menü için de ayar vardı sanırım baktınız mı ?
KS KS forzen Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 431 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #9 CeoPotato dedi: Evet dediğim kısımda menü için de ayar vardı sanırım baktınız mı? Genişletmek için tıkla... İsmi ne hocam öyle bir ayar bulamadım. Artı 0 Eksi
CeoPotato dedi: Evet dediğim kısımda menü için de ayar vardı sanırım baktınız mı? Genişletmek için tıkla... İsmi ne hocam öyle bir ayar bulamadım.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.732 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #10 forzen dedi: İsmi ne hocam öyle bir ayar bulamadım. Genişletmek için tıkla... CeoPotato dedi: Genişletmek için tıkla... Benim ayarlar bu şekilde bir sıkıntı yok deneyin sizde isterseniz. Artı 0 Eksi
forzen dedi: İsmi ne hocam öyle bir ayar bulamadım. Genişletmek için tıkla... CeoPotato dedi: Genişletmek için tıkla... Benim ayarlar bu şekilde bir sıkıntı yok deneyin sizde isterseniz.