Çözüldü FC 25 kolu görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MacarAbi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. EA üzerinden FC 25 oynamak istiyorum fakat taktığım kolu hiçbir türlü görmüyor oyun. İnternet üzerindeki neredeyse her türlü yöntemi denedim fakat çözüm alamadım. Kolum ucuz uyduruk bir kol fakat diğer bütün oyunları oynayabiliyorum. En son bu sorun hakkında açılan konular hep 1-2 ay önce. Yeni bir çözüm yolu bilen ve yardımcı olabilecek birisi var mı?

Çözüm
Bazı ucuz veya uydu kol modelleri, bilgisayarınızda düzgün çalışabilmesi için özel sürücüler gerektirebilir. Kolun üreticisinin web sitesinden veya cihaz yöneticisi üzerinden sürücülerini güncellediğinden emin ol.

Denedim fakat olmuyor. Teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu tümden uygulayarak yaptım ve çalıştı. Bu arkadaş tam olarak anlatmış her şeyi. Diğer videolar bu programı çok eksik anlatıyorlar.
Bazı ucuz veya uydu kol modelleri, bilgisayarınızda düzgün çalışabilmesi için özel sürücüler gerektirebilir. Kolun üreticisinin web sitesinden veya cihaz yöneticisi üzerinden sürücülerini güncellediğinden emin ol.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu videoyu tümden uygulayarak yaptım ve çalıştı. Bu arkadaş tam olarak anlatmış her şeyi. Diğer videolar bu programı çok eksik anlatıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam saatlerdir uğraşıyorum senin sayende çözdüm Allah razı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı