ZeRst Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, orijinal DualSense kolum var. 2 gün önceye kadar hiçbir sorun yoktu, fakat şu an FC 25 kolu görmüyor. Diğer oyunlarımda hiçbir sorunum yok.
Merhaba arkadaşlar, orijinal DualSense kolum var. 2 gün önceye kadar hiçbir sorun yoktu, fakat şu an FC 25 kolu görmüyor. Diğer oyunlarımda hiçbir sorunum yok.
Çözüm snowflakegotwingz 25 Haziran 2025 Hocam dilerseniz üçüncü parti uygulamalarda DualSense'i Xbox kolu olarak tanıtmayı deneyin sadece FC 25 için.
Hocam dilerseniz üçüncü parti uygulamalarda DualSense'i Xbox kolu olarak tanıtmayı deneyin sadece FC 25 için.
snowflakegotwingz Picopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 445 Çözümler 3 Yer Norveç - Bergen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tercüman 25 Haziran 2025 #2 Hocam dilerseniz üçüncü parti uygulamalarda DualSense'i Xbox kolu olarak tanıtmayı deneyin sadece FC 25 için. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam dilerseniz üçüncü parti uygulamalarda DualSense'i Xbox kolu olarak tanıtmayı deneyin sadece FC 25 için.
KS KS ZeRst Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #3 snowflakegotwingz dedi: Hocam dilerseniz üçüncü parti uygulamalarda DualSense'i Xbox kolu olarak tanıtmayı deneyin sadece FC 25 için. Genişletmek için tıkla... DualSense X uygulaması üzerinden mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
snowflakegotwingz dedi: Hocam dilerseniz üçüncü parti uygulamalarda DualSense'i Xbox kolu olarak tanıtmayı deneyin sadece FC 25 için. Genişletmek için tıkla... DualSense X uygulaması üzerinden mi?
dervisgozel Hectopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 444 Çözümler 4 Yer Adıyaman Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 7 7800x3D Ekran kartı: RTX 4070 Super Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #4 ZeRst dedi: DualSense X uygulaması üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Xbox kolu olarak gördükten sonra bir problem kalmayacaktır. Gerekli kol atamalarını uygulama üzerinden yapabilirsin. Artı 0 Eksi
ZeRst dedi: DualSense X uygulaması üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Xbox kolu olarak gördükten sonra bir problem kalmayacaktır. Gerekli kol atamalarını uygulama üzerinden yapabilirsin.
KS KS ZeRst Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #5 dervisgozel dedi: Evet. Xbox kolu olarak gördükten sonra bir problem kalmayacaktır. Gerekli kol atamalarını uygulama üzerinden yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
dervisgozel dedi: Evet. Xbox kolu olarak gördükten sonra bir problem kalmayacaktır. Gerekli kol atamalarını uygulama üzerinden yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
snowflakegotwingz Picopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 445 Çözümler 3 Yer Norveç - Bergen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tercüman 25 Haziran 2025 #6 ZeRst dedi: DualSense X uygulaması üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... DualSense X uygulaması üzerinden çok iyi olur eğer sahipseniz. Ben çok memnunum ama ücretsiz derseniz DS4Windows da var. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
ZeRst dedi: DualSense X uygulaması üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... DualSense X uygulaması üzerinden çok iyi olur eğer sahipseniz. Ben çok memnunum ama ücretsiz derseniz DS4Windows da var.
KS KS ZeRst Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #7 snowflakegotwingz dedi: DualSense X uygulaması üzerinden çok iyi olur eğer sahipseniz. Ben çok memnunum ama ücretsiz derseniz DS4Windows da var. Genişletmek için tıkla... Üctertsiz hali var hocam. İnternetten kurdum, sorun çözüldü. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
snowflakegotwingz dedi: DualSense X uygulaması üzerinden çok iyi olur eğer sahipseniz. Ben çok memnunum ama ücretsiz derseniz DS4Windows da var. Genişletmek için tıkla... Üctertsiz hali var hocam. İnternetten kurdum, sorun çözüldü. Teşekkürler.
Scythe009938 Femtopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4060 İ7 13th gen 16 gb ram 512gb ssd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2025 #8 Bende wınnboss oyun koluna sahibim aynı sorunu bende bu sekilde çözebilir miyim? Artı 0 Eksi