V V4LHALLA Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Merhaba dostlar, FIFA 25 de ben kayma tuşunu "D", şut tuşunu da "a" ile kullanıyorum kontrol ayarlarında şutu a yapınca kayma da a oluyor yani attack değiştirince deffans da değişiyor bunun sebebi nedir?
Merhaba dostlar, FIFA 25 de ben kayma tuşunu "D", şut tuşunu da "a" ile kullanıyorum kontrol ayarlarında şutu a yapınca kayma da a oluyor yani attack değiştirince deffans da değişiyor bunun sebebi nedir?
E Emresel sorular Decapat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #2 Sorunu çözdünüz mü? Artı 0 Eksi
KS KS V V4LHALLA Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #3 Emresel sorular dedi: Sorunu çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Hayır ara vermiştim bugün yeniden oynayayım dedim yine aynı sorun. Artı 0 Eksi
Emresel sorular dedi: Sorunu çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Hayır ara vermiştim bugün yeniden oynayayım dedim yine aynı sorun.
E Emresel sorular Decapat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #4 Çöz de bir el atalım. Artı 0 Eksi
KS KS V V4LHALLA Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 13:21 #5 Emresel sorular dedi: Çöz de bir el atalım. Genişletmek için tıkla... Çözemedim pes ettim artık a ile kayıyorum Artı 0 Eksi
Emresel sorular dedi: Çöz de bir el atalım. Genişletmek için tıkla... Çözemedim pes ettim artık a ile kayıyorum