FC 25 live editör virüslü mü?

Daha önce kullanmadım, fakat trojan riski taşıyor bence risk atma derim.

Dosyayı. ZIP ten çıkartıp atın.

Daha önce kullanmadım, fakat trojan riski taşıyor bence risk atma derim.

False pozifif değil. Gerçekten dosyada virüs olma olasılığı yüksek, risk almayın.

Eğer attığı ZIP şifreli değilse false-positivedir direkt. Fakat eğer şifreliyse VirusTotal dosyayı tam olarak algılayamaz bu yüzden anlaşılmaz.
Şu anda kesin false-postive veya virüs demek doğru değil.

Dosyayı zipten çıkarırsam virüs bulaşmaz mı? ZIP'ten çıkarmak güvenli mi? Bu arada ZIP şifresiz.

Dosyayı zipten çıkarırsam virüs bulaşmaz mı? Zipten çıkarmak güvenli mi? Bu arada ZIP şifresiz.

ZIP'i değil, ZIP'i açın ZIP'in içindeki dosyayı atın VirusTotal'e. Çalıştırmadığınız sürece bulaşmaz.

ZIP'i değil, ZIP'i açın ZIP'in içindeki dosyayı atın VirusTotal'e. Çalıştırmadığınız sürece bulaşmaz.
Dediği gibi çalıştırmadığınız sürece bulaşma riski yoktur.

Dosyanın içindeki dosyaları tek tek virustotal ile tarattım, bir tanesi hariç hiçbirinde sorun çıkmadı. Ancak EAAntiCheat.GameServiceLauncher.exe dosyasında beş adet virus buldu. Yanlış bilmiyorsam live editörden bağımsız bir uygulama. Bunu silip çalıştırmayı deneyeyim mi? Live editörün kendi uygulaması exe olarak var.

Buyrun virustotal link

Onsuz çalıştırmayı deneyin.

Onsuz çalıştırmayı deneyin.

Onsuz çalışmıyormuş. Geliştiricinin GitHub'ında şu şekilde bir yazı buldum konu hakkında:

"live editor is using fake EAAntiCheat.GameServiceLauncher.exe to run the game without starting the real anticheat. The fake EAAntiCheat.GameServiceLauncher.exe will be automatically copied to your game installationdir by the live editor Launcher. When you will close live editor Launcher then it will automatically restore original EAAntiCheat.GameServiceLauncher.exe."

Yani bu uygulama olmadan başlatınca EA anti cheat yazılımı, live editörü hile yazılımı olarak algılayıp programı kapatıyor. Fake EA anti cheat yazılımının olması lazım ancak trojan tehdidini göz ardı edemem. Programı kullanmama kararı aldım. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…