FC 25 Logitech F310'u görmüyor

Barlasium

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, birkaç gün önce Steam üzerinden FC 25 aldım ve sabah yükledim. Oyuna girdiğimde kolumda tuhaflık vardı, örneğin X tuşum çalışmıyor, X tuşunun görevini start tuşu görüyor. Ben de FC 24 Epic üzerindendi ve Epic'teki bir hatadan dolayı FC 25 alamamıştım, sinirlenip ben de o aradaki 100 200 lira farktan bir şey olmaz deyip Steam'den almıştım, FC 24ü Epic üzerinden oynarken kullandığım kol gayet sorunsuz çalışıyordu, hiç böyle bir şeye rastlamamıştım. Kol Logitech F310

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, birkaç gün önce Steam üzerinden FC 25 aldım ve sabah yükledim. Oyuna girdiğimde kolumda tuhaflık vardı, örneğin X tuşum çalışmıyor, X tuşunun görevini start tuşu görüyor. Ben de FC 24 Epic üzerindendi ve Epic'teki bir hatadan dolayı FC 25 alamamıştım, sinirlenip ben de o aradaki 100 200 lira farktan bir şey olmaz deyip Steam'den almıştım, FC 24ü Epic üzerinden oynarken kullandığım kol gayet sorunsuz çalışıyordu, hiç böyle bir şeye rastlamamıştım. Kol Logitech F310.

Steam'de kol ayarlama olayı var bir onu dene.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu olması lazım.

Arkadaşlar merhaba, birkaç gün önce Steam üzerinden FC 25 aldım ve sabah yükledim. Oyuna girdiğimde kolumda tuhaflık vardı, örneğin X tuşum çalışmıyor, X tuşunun görevini start tuşu görüyor. Ben de FC 24 Epic üzerindendi ve Epic'teki bir hatadan dolayı FC 25 alamamıştım, sinirlenip ben de o aradaki 100 200 lira farktan bir şey olmaz deyip Steam'den almıştım, FC 24ü Epic üzerinden oynarken kullandığım kol gayet sorunsuz çalışıyordu, hiç böyle bir şeye rastlamamıştım. Kol Logitech F310.

Hocam X360 yükleyip deneyin bir de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı