FC 25 mikrofon ayarından dolayı oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 11

ardaa6

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA RTX 3050 Ti
AMD Ryzen 5 6600H
16 GB 4800MHz DDR5 Laptop Ram
RAM
8 GB DDR5 4800 MHz Laptop Ram
Ekran kartı
NVIDIA RTX 3050 Ti
İşlemci
AMD Ryzen 5 6600H
Selamlar, FC 25'te uzun süredir bu sorunu yaşıyorum. Oyun içinde sesli sohbeti devre dışı bırakmıştım. Bilgisayarda ekteki gibi mikrofon erişim izni verince ortalama 2 dakika sonra oyundan atıyor. Fakat bu ayarı kapatıp oyuna girince hiçbir sorun yaşamıyorum ama bu kez ise Discord üzerinden doğal olarak sesim gitmiyor. Birçok yere baktım denedim olmadı. ChatGPT bana Microsoft'un process Explorer uygulamasını önerdi o da bir işe yaramadı. Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.

1739710190600.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığınız kablosuz ise ses aygıtları kısmından hands-free yazılı herşeyi devre dışı bırakın.Ama dikkat edin kulaklığınızın mikrofonu devre dışı kalır.Cihazınızın varsa onu kullanır.

Kulaklığınız kablosuz ise ses aygıtları kısmından hands-free yazılı herşeyi devre dışı bırakın.Ama dikkat edin kulaklığınızın mikrofonu devre dışı kalır.Cihazınızın varsa onu kullanır.
Kablolu kulaklık kullanıyorum. Benim istediğim sadece FC 25'in mikrofon erişimini engellemek. Diğer türlü olursa oyundan atmıyor fakat bu defa da mikrofonu devre dışı bıraktığımızdan dolayı sesim gitmeyecek. İzin değiştiren vs. bir uygulama varsa önerebilirseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı