Selamlar, FC 25'te uzun süredir bu sorunu yaşıyorum. Oyun içinde sesli sohbeti devre dışı bırakmıştım. Bilgisayarda ekteki gibi mikrofon erişim izni verince ortalama 2 dakika sonra oyundan atıyor. Fakat bu ayarı kapatıp oyuna girince hiçbir sorun yaşamıyorum ama bu kez ise Discord üzerinden doğal olarak sesim gitmiyor. Birçok yere baktım denedim olmadı. ChatGPT bana Microsoft'un process Explorer uygulamasını önerdi o da bir işe yaramadı. Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.
Kulaklığınız kablosuz ise ses aygıtları kısmından hands-free yazılı herşeyi devre dışı bırakın.Ama dikkat edin kulaklığınızın mikrofonu devre dışı kalır.Cihazınızın varsa onu kullanır.
Kulaklığınız kablosuz ise ses aygıtları kısmından hands-free yazılı herşeyi devre dışı bırakın.Ama dikkat edin kulaklığınızın mikrofonu devre dışı kalır.Cihazınızın varsa onu kullanır.
Kablolu kulaklık kullanıyorum. Benim istediğim sadece FC 25'in mikrofon erişimini engellemek. Diğer türlü olursa oyundan atmıyor fakat bu defa da mikrofonu devre dışı bıraktığımızdan dolayı sesim gitmeyecek. İzin değiştiren vs. bir uygulama varsa önerebilirseniz sevinirim.