FC 25 nasıl ucuza alınabilir?

TheArway

Decapat
Daha fazla  
Oyun şu an 1200 TL biliyorum fakat 24 bende zaten var ve çok değişiklik yok o kadar değişiklik olmayan bir oyuna 1200 TL vermek istemiyorum. Güvenilir bir site var mı? Ya da bazı kişiler VPN ile 700 TL'ye almış ban riski falan var mı veya güvenli mi?

Oyun şu an 1200 TL biliyorum fakat 24 bende zaten var ve çok değişiklik yok o kadar değişiklik olmayan bir oyuna 1200 TL vermek istemiyorum. Güvenilir bir site var mı? Ya da bazı kişiler VPN ile 700 TL'ye almış ban riski falan var mı veya güvenli mi?

Aralık 11 de Epic'te indirme ihtimali yüksek ben onu bekliyorum

Ben ucuz sitelerden almanızı önermiyorum,her zaman platformdan almak en güveniliridir. Yılbaşı indirimlerinde çoğu oyun indireme gireceği için,FC 25'te girecektir. Çok oynanan ve sevilen bir oyun olduğu için.

Ben ucuz sitelerden almanızı önermiyorum, her zaman platformdan almak en güveniliridir. Yılbaşı indirimlerinde çoğu oyun indireme gireceği için, FC 25'te girecektir. Çok oynanan ve sevilen bir oyun olduğu için.

Hocam peki VPN ile 700 TL'ye alıyor bazı kişiler orijinal siteden onunla alakalı bir bilginiz var mı?

Kanka ben aldığıma pişman oldum, oynanışı değiştirmişler. Hep kaybediyorum. Tek espirisi güncel kadro. Değmez.
Arkadaş,o tarzda oyun seviyorsa alabilir hem kendisi ucuza nasıl alınır diye sormuş,iyi mi güzel mi diye sormamış mantıksız bir cevap.

Hocam peki VPN ile 700 TL'ye alıyor bazı kişiler orijinal siteden onunla alakalı bir bilginiz var mı?
VPN ile oyunun fiyatını azaltmak illegal bir işlem. Siz yılbaşı indirimlerini bekleyin.

DurmaPlay üzerinden FC 25 aldım 700 TL'ye hesap verildi şifresini değiştirdim sıkıntı yok şu anlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı