FC 25 neden bu kadar kötü?

Schwagos

Decipat
Zamanında bu oyuna 600 küsur TL verip bir hevesle aldım. Futbola karşı aslında iyi duygular besliyorum ama şu sıralar pek de sevdiğim bir spor değil, belki de oyunu oynayamama sebebim bundan ibarettir. Önceden gamapassten oynuyordum. Sonra Game Pass bitince dedim "şu oyunu alayım oynarım kesin" deyip satın almıştım oyun cidden katlanılamaz, bu oyunun sorunu ne hala tam anlamış değilim. Ya oynanış çok kötü ya optimizasyon veya genel bir sorun var siz ne düşünüyorsunuz? Oyuncular çok hantal, canlı değil iyi hissetirmiyor ve çok çileden çıkartan buglar bulunuyor bana göre FIFA'ların yüz karası. Para verdiğim için çok pişmanım şimdi kütüphanemde öylece yatıyor ayda yılda bir indirip oynuyorum onda da can sıkıntısından sinirden patlayıp 1-2 saatte siliyorum. Siz FC 25 hakkında ne düşünüyorsunuz sizce güzel bir oyun mu?

Tarihin en kötü fifa/FC oyunu olarak zirvede duruyor

Sorun yenilik adı altında aynı şeyleri oynatıyor bize çünkü ne düzgün bir ultime teamı var ne de düzgün oynanışı kariyer modu kurtarıyor FIFA'yı hep.

Beni sarmıyor. Ücretsiz dağıtıldığı zaman almıştım benim de sadece kütüphanemde yer alıyor. Her 2 ayda 3 ayda bir girip oynuyorum. Onun dışında oynamıyorum.

Sorun yenilik adı altında aynı şeyleri oynatıyor bize çünkü ne düzgün bir ultime teamı var ne de düzgün oynanışı kariyer modu kurtarıyor FIFA'yı hep.

Beni kariyer modu da sarmıyor ki. Onda da saçma sapan buglar yaşadım gamepadle oynuyorum oyunu antrenmana giriyorum antrenmanda kontroller klavyeye dönüyor oyuncu bir yere koşuyor bir şey de yapamıyorsun antrenman çöp oluyor sonra F alıyorsun saçmalık. Bu oyuna o kadar para vereceğime keşke 20-30 tane ucuz oyunu toplayıp alsaydım diyorum kendime en azından oynayacak şeyler olurdu.

Her şeyiyle kötü bir oyun ya ben eski FIFA'ları oynuyorum 21 gibi daha iyi.

Her şeyiyle kötü bir oyun ya ben eski FIFA'ları oynuyorum 21 gibi daha iyi.

Bu oyun yüzünden resmen futbol oyunlarına karşı bir ön yargım oluştu. Ve sadece 15 saat oynadım ve o 15 saatin her dakikasında ve saniyesinde sinir ve baş ağrısıyla oynadım.

Bu oyun yüzünden resmen futbol oyunlarına karşı bir ön yargım oluştu. Ve sadece 15 saat oynadım ve o 15 saatin her dakikasında ve saniyesinde sinir ve baş ağrısıyla oynadım.

Dediğim gibi aynı şeyi senin önüne yeni gibi sunuyor EA tek değişen şey kadrolar oyunda başka değişen ne var ki son 5 senedir

2014 ten beri FUT oynarım 2025 ile bıraktım sebebi oyunda gol atmak oyun kurmak için tamamen kendinizi belli pozisyonlara sokmak zorundasınız.

Atılan goller aynı paslar aynı aşırı pay to win dönüyor vs. vs.

Bıraktığımdan beri akıl sağlığım daha iyi seviyerlerde

Eski FIFA'ları indir sadece kariyer oyna daha iyi hatrı sayılır tek şey o çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…