FunyMoments17 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #11 Croxie dedi: İndirim başladı zaten. Genişletmek için tıkla... Alsın o zaman.
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.662 Çözümler 4 12 Aralık 2024 #12 palyac_o dedi: Çok bir farkı yok arasında. Fiyatları aynı düşünsek Epic gamesmi daha mantıklı EAdeki mi? Genişletmek için tıkla... Hangi platformla daha çok etkileşim kuruyorsanız oradan alın. FunyMoments17 dedi: Alsın o zaman. Genişletmek için tıkla... Tamamda mesajıma boş yere beğenmedim atıyorsunuz çok komik.
palyac_o dedi: Çok bir farkı yok arasında. Fiyatları aynı düşünsek Epic gamesmi daha mantıklı EAdeki mi? Genişletmek için tıkla... Hangi platformla daha çok etkileşim kuruyorsanız oradan alın. FunyMoments17 dedi: Alsın o zaman. Genişletmek için tıkla... Tamamda mesajıma boş yere beğenmedim atıyorsunuz çok komik.
Ömeromi Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #13 19 aralığı bekleyip büyük bir fiyat farkı olmazsa steamden almanızı öneririm diğer türlü gamepad ile oynarken sorun çıkabiliyor
19 aralığı bekleyip büyük bir fiyat farkı olmazsa steamden almanızı öneririm diğer türlü gamepad ile oynarken sorun çıkabiliyor
MeMoFnB Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #14 Atsızsz dedi: Hocam zaten girmiş Epic Games kış inidirmlerş 1039 TL olmuş kupon falan yok mu? Genişletmek için tıkla... Evet indirime girmiş ama beklentilerimin altında bir indirim olmuş. O yüzden almayacağım, fakat ben Online oynamıyorum biraz da o yüzden kafam rahat. Siz Online oynayacaksanız bu indirimlerden faydalanın derim
Atsızsz dedi: Hocam zaten girmiş Epic Games kış inidirmlerş 1039 TL olmuş kupon falan yok mu? Genişletmek için tıkla... Evet indirime girmiş ama beklentilerimin altında bir indirim olmuş. O yüzden almayacağım, fakat ben Online oynamıyorum biraz da o yüzden kafam rahat. Siz Online oynayacaksanız bu indirimlerden faydalanın derim