FC 25 Online donuyor

İşletim sistemi
Windows 10

cgknklcoglu

Hectopat
Daha fazla  
RAM
GSKILL 24GB Ripjaws S5 5200Mhz CL40 DDR5 XMP Siyah Single Kit Ram
SSD veya HDD modeli
MLD M500 ULTRA 500GB NVME 2280 Gen4x4 M.2 SSD
Ekran kartı
ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL OC EVO Edition 16GB
Anakart
ASUS PRIME H610M-K ARGB 5600MHz DDR5
İşlemci
INTEL Core i5 13400F 2.5GHz
Merhaba. Bilgisayarı alalı yaklaşık 1 ay falan oldu. 4060 Ti 16 GB - 24 GB RAM - i5 13400F özelliklerine sahip. FC 25'te Ultimate Team'da oynarken akan oyunda böyle pas atarken ekran ilerlerken falan kasma gibi bir durum oluyor saniyelik takılma da olabilir. Özellikle her korner kullandığımda bu durum yaşanıyor hatta hem gecikme hem kasma oluyor. Santrada falan denedim bu durumlar yaşanıyor mu diye hayır yaşanmıyor. Çözümü varsa mutlu olurum.

hocam rahat olamıyorum çünkü bu durum her maçta başıma geliyor. Ayrıca her kornerde bu durumun yaşanması canımı sıkıyor.

hocam rahat olamıyorum çünkü bu durum her maçta başıma geliyor. Ayrıca her kornerde bu durumun yaşanması canımı sıkıyor.
Hocam bu durum benide sinir ediyor fakat yapabileceğimiz bişey yok. Geçen sene sebebinin internet olduğunu öğrenene kadar bilgisayarı yumruklamamak için kendimi zor tuttuğumu hatırlıyorum 😄

En azından iyi yanından bakın hocam sistem ile alakalı bir sorun yok.

hocam durumun bende internetten kaynaklandığını düşünüyordum zaten. Dediğim gibi kafamı kurcalayan şeyin bu olayın her kornerde tekrarlanması. Yani kullandığım her kornerde bi anda internete birşey mi oluyor saçma bi durum. Forumlara baktığımda çoğu insan bu oyunun illaki birşeyinden şikayetçi. Okadar para veriyoruz.

hocam durumun bende internetten kaynaklandığını düşünüyordum zaten. Dediğim gibi kafamı kurcalayan şeyin bu olayın her kornerde tekrarlanması. Yani kullandığım her kornerde bi anda internete birşey mi oluyor saçma bi durum. Forumlara baktığımda çoğu insan bu oyunun illaki birşeyinden şikayetçi. Okadar para veriyoruz.
Hocam buda ea'nın para gözlüğünden kaynaklanıyor işte. Milyarlık bir şirketin sunucuları bu kadarda kötü olamaz diyor insan ama gerçekler ortada. Rakibinizin veya sizin interneti saniyelik bile yavaşlasa hemen hissettiriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı