M Melkorxx Hectopat Katılım 22 Ekim 2019 Mesajlar 442 Çözümler 1 1 Mart 2025 #1 Merhaba, üç arkadaşım ile FC 25 oynuyoruz. Fakat her seferinde iki kişi oynayıp yer değişiyoruz. 3. kişinin maçı izleme şansı var mı? Hiçbir şekilde bulamadım. İki kişi oynarken üçüncü kişi komut vermeden izlesin istiyorum.
Merhaba, üç arkadaşım ile FC 25 oynuyoruz. Fakat her seferinde iki kişi oynayıp yer değişiyoruz. 3. kişinin maçı izleme şansı var mı? Hiçbir şekilde bulamadım. İki kişi oynarken üçüncü kişi komut vermeden izlesin istiyorum.
süpürgeci Picopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2025 #2 Hocam clups modunda 3'lü bir takımı yönetebiliyorsunuz diye hatırlıyorum.
M Melkorxx Hectopat Katılım 22 Ekim 2019 Mesajlar 442 Çözümler 1 1 Mart 2025 #3 süpürgeci dedi: Hocam clups modunda 3'lü bir takımı yönetebiliyorsunuz diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ama işte biz karşılıklı oynuyoruz.
süpürgeci dedi: Hocam clups modunda 3'lü bir takımı yönetebiliyorsunuz diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ama işte biz karşılıklı oynuyoruz.
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Mart 2025 #4 Maalesef 3 kişi vs atamazsınız sadece aynı takımda clubs oynayabilirsiniz.