FC 25 oynarken ekran açılıp kapanıyor

Thommyshelby

Hectopat
Daha fazla  
Son 1-2 haftadır oyunu oynarken bir anda ekran gidip gelmeye başlıyor. Oyunu kapatana kadar durmuyor. Siyah ekran gelip gidiyor, oyunu oynayamıyorum. Başka hiçbir oyunda bu sorunu yaşamıyorum bu yüzden ekran kartı veya işlemcide sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Şu an oyunu silip tekrar yüklüyorum. Düzelmezse format atacağım galiba. Sizce bu sorun neden oluyor? Oyunla mı alakalı? Çözüm öneriniz var mı?

Ekran kartı sürücüsünü baştan kurabilirsiniz, eğer sadece FC 25'te oluyorsa bu durum oyun dosyaları bozuk olabilir. Baştan da kurmuşsunuz. Sorun hala devam ediyor mu?

Hocam biraz geç gördüm kusura bakma. Sorun oyunda değilmiş onu anladım zaten başka bir konu da açtım bununla alakalı. Aşağıya bırakacağım konuyu. Büyük ihtimalle hall sensör sorunu var fakat emin olmak için garantiye göndereceğim. Orada yazdıklarıma güncelleme getirmek gerekirse bilgisayar şu an açılıyor fakat oyuna falan girmiyorum bir daha kapanmasın diye. Sınav haftam geçsin göndereceğim garantiye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam biraz geç gördüm kusura bakma. Sorun oyunda değilmiş onu anladım zaten başka bir konu da açtım bununla alakalı. Aşağıya bırakacağım konuyu. Büyük ihtimalle hall sensör sorunu var fakat emin olmak için garantiye göndereceğim. Orada yazdıklarıma güncelleme getirmek gerekirse bilgisayar şu an açılıyor fakat oyuna falan girmiyorum bir daha kapanmasın diye. Sınav haftam geçsin göndereceğim garantiye.

Garantiye göndermekte kararlı değilseniz üstüne gidebiliriz.

Garantiye göndermekte kararlı değilseniz üstüne gidebiliriz.
Hocam yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum ben yazılımsal anlamda çözüm bulamadım. Önerileriniz varsa uygularım. Ama fiziksel anlamda kapağı açıp bir şey yapmak istemiyorum. Garanti kapsamından çıkar diye.

Aynı olay bende de oluyor. FC 25 oynarken ekran gidiyor ama kasa çalışıyor. 2 kere garantiye yolladım ekran kartı değiştirdiler fakat hala aynı. Neden olabilir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı