FC 25 oynarken FPS 30-40'lara düşüyor

bhdrdzz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar FC 25 oynarken normalde 120 FPS sabittir ama 1 saattir 30-40 FPS düşmesi yaşıyorum ve CPU sıcaklık değerim normalin 5-6 derece üstünde geliyor. 2 hafta önce de PSU değiştim önerileriniz nedir acaba CPU fanını düzgün takamamış olabilir miyim? 2 seçenek var ya CPU fanını düzgün takamadım ya da PSU da bir sıkıntı var sorunun hangisinde olduğunu nasıl anlarım?
Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar FC 25 oynarken normalde 120 FPS sabittir ama 1 saattir 30-40 FPS düşmesi yaşıyorum ve CPU sıcaklık değerim normalin 5-6 derece üstünde geliyor. 2 hafta önce de PSU değiştim önerileriniz nedir acaba CPU fanını düzgün takamamış olabilir miyim? 2 seçenek var ya CPU fanını düzgün takamadım ya da PSU da bir sıkıntı var sorunun hangisinde olduğunu nasıl anlarım?
Şimdiden teşekkürler.
Sorun ekran kartı sürücünüzde.

Kart sürücünüzü kaldırın. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp önceden anakart destek sayfasından indirdiğiniz sürücüyü yükleyin. Sorununuz düzelecektir.

Sorun ekran kartı sürücünüzde.

Kart sürücünüzü kaldırın. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp önceden anakart destek sayfasından indirdiğiniz sürücüyü yükleyin. Sorununuz düzelecektir.
Tam olarak nasıl yapıcağımı detaylı anlatır mısınız donanım bilgim az

Tam olarak nasıl yapıcağımı detaylı anlatır mısınız donanım bilgim az
Anakartınızın modelini google a girin. Anakart destek bölümünden sürücüler kısmına gelin. Amd-nvdia (hangisini kullanıyorsanız) görüntü bağdaştırıcı sürücüsünü bilgisayarınıza indirin.

İlk önce bunu direkt kurmayı deneyin. Düzelmezse biraz donanım bilgisi edinmeniz gerekiyor. Bilgisayarınızdan kalıcı bir şekilde sürücü silen 3. Parti yazılımlar hakkında videolar izlemenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı