Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.154 Çözümler 37 Yer Caliga Hall 3 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar Steam'den FC 25 almıştım 6-7 saat oynadım ve bir şey fark ettim. Oyuna girip gamepadi bağladıktan sonra. Xbox Game Bar, Microsoft Edge, Xbox widgets falan devreye giriyor bunların devreye girmesini istemiyorum ne yapmalıyım?
Arkadaşlar Steam'den FC 25 almıştım 6-7 saat oynadım ve bir şey fark ettim. Oyuna girip gamepadi bağladıktan sonra. Xbox Game Bar, Microsoft Edge, Xbox widgets falan devreye giriyor bunların devreye girmesini istemiyorum ne yapmalıyım?
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 25 Yer İstanbul 3 Temmuz 2025 #2 Windows ayarlarından Game Bar > Kumandanızın Game Bar'ı açmasına izin verin. Seçeneğini kapatın. Artı 0 Eksi
KS KS Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.154 Çözümler 37 Yer Caliga Hall 3 Temmuz 2025 #3 Shinoa dedi: Windows ayarlarından game bar > kumandanızın game Bar'ı açmasına izin verin. Seçeneğini kapatın. Genişletmek için tıkla... Hocam o seçenek kapalıydı hatırladığım kadarıyla. Oyun bitsin bakarım. O ayar kapalıymış zaten. Son düzenleme: 3 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Shinoa dedi: Windows ayarlarından game bar > kumandanızın game Bar'ı açmasına izin verin. Seçeneğini kapatın. Genişletmek için tıkla... Hocam o seçenek kapalıydı hatırladığım kadarıyla. Oyun bitsin bakarım. O ayar kapalıymış zaten.