Burajk Picopat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #1 Steam'den FC 25 aldım ve oyuna girdikten sonra gamepad ile menülerde gezebiliyorum ama oyuna girince klavye fare oluyor.
Steam'den FC 25 aldım ve oyuna girdikten sonra gamepad ile menülerde gezebiliyorum ama oyuna girince klavye fare oluyor.
egwmen Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 165 Çözümler 1 27 Eylül 2024 #2 Burajk dedi: Steam'den FC 25 aldım ve oyuna girdikten sonra gamepad ile menülerde gezebiliyorum ama oyuna girince klavye fare oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende FC 24'te gamepad açıkken herhangi bir tuşa basınca klavyeye geçiyordu belki oyundayken bir tuşa basıyorsanız o yüzden olabilir.
Burajk dedi: Steam'den FC 25 aldım ve oyuna girdikten sonra gamepad ile menülerde gezebiliyorum ama oyuna girince klavye fare oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende FC 24'te gamepad açıkken herhangi bir tuşa basınca klavyeye geçiyordu belki oyundayken bir tuşa basıyorsanız o yüzden olabilir.
Burajk Picopat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #3 egwmen dedi: Bende FC 24'te gamepad açıkken herhangi bir tuşa basınca klavyeye geçiyordu belki oyundayken bir tuşa basıyorsanız o yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende direkt klavye fare oluyor maça girince deneme maçına girmiştim fare ve klavyeyi sok tak yaptım fakat değişmedi.
egwmen dedi: Bende FC 24'te gamepad açıkken herhangi bir tuşa basınca klavyeye geçiyordu belki oyundayken bir tuşa basıyorsanız o yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende direkt klavye fare oluyor maça girince deneme maçına girmiştim fare ve klavyeyi sok tak yaptım fakat değişmedi.
egwmen Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 165 Çözümler 1 27 Eylül 2024 #4 Burajk dedi: Bende direkt klavye fare oluyor maça girince deneme maçına girmiştim fare ve klavyeyi sok tak yaptım fakat değişmedi. Genişletmek için tıkla... Gamepadiniz ne marka ya da çakma mı?
Burajk dedi: Bende direkt klavye fare oluyor maça girince deneme maçına girmiştim fare ve klavyeyi sok tak yaptım fakat değişmedi. Genişletmek için tıkla... Gamepadiniz ne marka ya da çakma mı?
Burajk Picopat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #5 egwmen dedi: Gamepadiniz ne marka ya da çakma mı? Genişletmek için tıkla... Logitech G710'du ismi galiba.
egwmen dedi: Gamepadiniz ne marka ya da çakma mı? Genişletmek için tıkla... Logitech G710'du ismi galiba.
egwmen Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 165 Çözümler 1 27 Eylül 2024 #6 Burajk dedi: Logitech G710'du ismi galiba. Genişletmek için tıkla... Normalde o gamepadin açması lazım ayarlarda gamepad ayarlarını bir kontrol edin bence.
Burajk dedi: Logitech G710'du ismi galiba. Genişletmek için tıkla... Normalde o gamepadin açması lazım ayarlarda gamepad ayarlarını bir kontrol edin bence.
Burajk Picopat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #7 egwmen dedi: Normalde o gamepadin açması lazım ayarlarda gamepad ayarlarını bir kontrol edin bence. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim fakat aynı.
egwmen dedi: Normalde o gamepadin açması lazım ayarlarda gamepad ayarlarını bir kontrol edin bence. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim fakat aynı.