Çözüldü FC 25 oyuna girerken görüntü bozuluyor ve gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erdmee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, FC 25'e girmeye çalıştığım zaman görüntü durmadan değişen gri-koyu gri tonlarında oluyor ve bazen de yeşil ekran geliyor. Ekran durmadan farklı renklerde oluyor ama mesela konsolla aşağı, X yaptığım zaman menülere girdiğimi duyabiliyorum sadece görüntü yok aşağıda yükleme simgesi gözüküyor.

Çözüm: Kişisel ayarlar profilini silip yeni oluşturun çözülüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, FC 25'e girmeye çalıştığım zaman görüntü durmadan değişen gri-koyu gri tonlarında oluyor ve bazen de yeşil ekran geliyor. Ekran durmadan farklı renklerde oluyor ama mesela konsolla aşağı, X yaptığım zaman menülere girdiğimi duyabiliyorum sadece görüntü yok aşağıda yükleme simgesi gözüküyor.

Kişisel ayarlar profili neresi çok aradım ama bulamadım Steam üzerinden mi yapacağım nereden yapacağım.?

Kişisel ayarlar profili neresi çok aradım ama bulamadım Steam üzerinden mi yapacağım nereden yapacağım.?
Oyuna girerken ilk onaylama yeri var ya hani kişisel ayarlar 1 dosyası olur genelde ilk ana menüye gelmeden önce ki herhangi bir tuşa basın ekranından önceki ekran, sol altta hangi tuş ile sileceğiniz yazıyor. Oyunun içinden yapıcaksınız.

kral adamsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı