M Moon00 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 199 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #1 Oyunu açıyorum. Ultimate Team giriyorum. Ekran yüklenirken hata vermeden oyundan atıyor. EA App açılıyor. Her şeyi denedim çözüm bulamadım.
Oyunu açıyorum. Ultimate Team giriyorum. Ekran yüklenirken hata vermeden oyundan atıyor. EA App açılıyor. Her şeyi denedim çözüm bulamadım.
1anilcan Zeptopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #2 Moon00 dedi: Oyunu açıyorum. Ultimate Team giriyorum. Ekran yüklenirken hata vermeden oyundan atıyor. EA App açılıyor. Her şeyi denedim çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bendede aynı sorun var bende oyun direk atıyor hata yazısı çıkmıyor oyunun kendisi sorunlu olabilir mi hiçbiryerde bir çözümü yok Artı 0 Eksi
Moon00 dedi: Oyunu açıyorum. Ultimate Team giriyorum. Ekran yüklenirken hata vermeden oyundan atıyor. EA App açılıyor. Her şeyi denedim çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bendede aynı sorun var bende oyun direk atıyor hata yazısı çıkmıyor oyunun kendisi sorunlu olabilir mi hiçbiryerde bir çözümü yok