FC 25 paletools ban sebebi mi?

T A L O

Hectopat
Makaleler
1
Geçen sene SBC yapmak için kullanıyordum. Soft ban hariç herhangi bir ban yemedim. Bu sene hiç kullanmadım kullananların deneyimleri nasıl.

Her sene kullandım, hala da kullanıyorum herhangi bir şekilde ban sebebi değil, yiyen de duymadım hiç.

Hangi amaç için kullanıyorsunuz hocam.
Yalnızca sbcler için.

@T A L O Soft banı bu program yüzünden mi yediniz ben de kullanmayı düşünüyorum.
Soft banın paletools ile alakası yok aslında oyunun günlük izin verdiği bir sbc sınırı var hem saatlik hem günlük olacak şekilde. Paletools ile çok hızlı yaptığınız için soft banı yiyorsunuz. Elle yapmaya kalksanız soft ban yiyemezsiniz çünkü çok daha yavaş yapılıyor elle. Yani kısaca softban, paletools kullanan için de var kullanmayan için de sadece paletools ile çok çok daha hızlı yapıldığı için o sınıra çok daha hızlı ulaşılıyor.

Tekrar kullanmaya başlayacağımda ban yemekten korkuyorum şu anki oyundan yesem sıkıntı yok da eğer diğer oyunlarada geçerse ondan korkuyorum.

@xPhysicist Peki bu soft ban kaç gün sürüyor.
24 saat.

Tekrar kullanmaya başlayacağımda ban yemekten korkuyorum şu anki oyundan yesem sıkıntı yok da eğer diğer oyunlarada geçerse ondan korkuyorum.
Paletools herhangi bir hile yazılımı olmadığı için ban sebebi değil. Makro gibi bir şey aslında. EA zaten bunu önlemek için softbanı koymuş o yüzden oyun içi asla ban yemezsiniz.

SBC'ler için ban sebebi değil. Snipe seçenekleri var onu kullanırsanız bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…