Trendyol'dan 2 gün önce FC 25 aldım bugün geldi maç içi falan hiçbir sorun yok fakat maç dışı kadro ekranı olsun diğer geçişler olsun çok kasıyor. Neden böyle veya herkeste mi böyle PS4'ten kaynaklı mı?
Dostum bakıma filan götür bende PS4 Slim var sadece FC 25 transfer listesinde hafif kasma oluyor onun dışında tertemiz bir de hala HDD kullanıyorsan SSD tak bayağı fark ediyor.
YouTube'da PS4 Slim için HDD vs SSD karşılaştırmaları izledim, hepi topu 5-10 saniye fark ediyor çünkü konsol buna özel tasarlanmış, yani bilgisayar gibi ultra fark olmuyor. Sonuçta PS4 için SSD almak hiç mantıklı değilmiş. En azından izlediğim yabancı videolarda söylenen bu.
YouTube'da PS4 Slim için HDD vs SSD karşılaştırmaları izledim, hepi topu 5-10 saniye fark ediyor çünkü konsol buna özel tasarlanmış, yani bilgisayar gibi Ultra fark olmuyor. Sonuçta PS4 için SSD almak hiç mantıklı değilmiş. En azından izlediğim yabancı videolarda söylenen bu.
Hocam tabii ki tesettür sizin fakat bende RDR2 gibi açılış ekranı uzun süren oyunlar bile çok kısa sürede açılmaya başladı alıp almamak size kalmış bir de FC 25 kasıyordu SSD'ye geçince kasması son buldu onunla alakalı mıdır bilemiyorum ama karar sizin.