FC 25 Showcase açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

baytug

Centipat
Daha fazla  
RAM
16gb
Ekran kartı
RTX 4070
İşlemci
Intel i5-12400f
Bu hafta yayınlanan FC 25 Showcase (demo)'yu 4 gün önce Steam'den yükledim fakat açılmadı. Aradan dediğim gibi 4 gün geçti 2 kere silip yükledim ve EA'yi yönetici yaptım bunlara rağmen açılmıyor. Aşağıdaki görselde de görebileceğiniz üzere özetle "EA sunucularına erişilemiyor." diyor. Oyunu da yeni gelen ve gelecek olan indirimlerden almayı planlıyordum fakat bu durum biraz hevesimi kırdı. Umarım yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden okuyup yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-12 170908.png
    660,5 KB · Görüntüleme: 543
  • Ekran görüntüsü 2024-12-12 181212.png
    645,8 KB · Görüntüleme: 419
Son düzenleyen: Moderatör:
FC 25'im yok. Sadece demo indirdim.

Tamam. Ben de şu anda EA App üzerinden indiriyorum. Muhtemelen bir kere EA App üzerinden indirmeyi denemiştim ama denediysem bile tekrar olmuş olsun. Sağ ol bu arada yanıt verdiğin için.

Eve
Tamam. Ben de şu anda EA App üzerinden indiriyorum. Muhtemelen bir kere EA App üzerinden indirmeyi denemiştim ama denediysem bile tekrar olmuş olsun. Sağ ol bu arada yanıt verdiğin için.
Evet aynı hatayı yine veriyor arkadaşlar. Yardıma ihtiyacım var hala daha.

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var yardımcı olabilecek olan var mı?

Arkadaşlar çözümünü buldum yani bende işe yaradı. İlk olarak Ea games yoksa indirin hesap kurun ve fc 25 showcase'i kütüphaneye ekleyin. Daha sonra windows+r yapın ve oraya %localappdata% yazın enter'e basın ve ordan Ea desktop klasörünü bulup silin oyuna girdiğinizde çalışması lazım.

Bu sadece showcase de mi var yoksa normal oyunda da var mı ına göre akacağım da epic ten yükledim ama yok ne yaptıysam açılmıyo aynı hatayı veriyor

Bu sadece Showcase de mi var yoksa normal oyunda da var mı ına göre akacağım da Epic ten yükledim ama yok ne yaptıysam açılmıyor aynı hatayı veriyor.

Arkadaşlar benim sorunum düzeldi sizlere de tavsiyem Steam üzerinden oyuna sağ tıklayın ve DOS'ta bütünlüğünü doğrula deyin. Bende 3 dosya eksik çıktı daha sonra otomatik güncelleştirmeyi aktif ettim oyunu. Sorunum düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
olmadı

benimki epic games onda napcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…