enooo Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 14 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar selam. Ben FC 25 Showcase sürümüne sahibim, arkadaşım ise FC 25 Ultimate Edition'a sahip. EA'dan arkadaş ekledik birbirimizi ama clubsta rush modunda Online birlikte oynayamıyoruz. Bu benim Showcase'e sahip olmamdan mı kaynaklanıyor?
Arkadaşlar selam. Ben FC 25 Showcase sürümüne sahibim, arkadaşım ise FC 25 Ultimate Edition'a sahip. EA'dan arkadaş ekledik birbirimizi ama clubsta rush modunda Online birlikte oynayamıyoruz. Bu benim Showcase'e sahip olmamdan mı kaynaklanıyor?
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.463 Çözümler 23 Yer Tottenham 14 Ocak 2025 #2 Evet Showcase'den dolayı. Birlikte oynayamazsınız showcase ile, o zaten demo gibi bir şey. Tam sürüme sahip olmanız lazım.
Evet Showcase'den dolayı. Birlikte oynayamazsınız showcase ile, o zaten demo gibi bir şey. Tam sürüme sahip olmanız lazım.
Aqwarsd Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #3 Peki show casein cracki var mı?