hwsanmtr61 Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #1 Daha yeni indirdim Showcase'i indirdiğim ilk EA uygulaması fakat bu hesabın bütün Online şeyleri kısıtlanmıştır diyor.
Daha yeni indirdim Showcase'i indirdiğim ilk EA uygulaması fakat bu hesabın bütün Online şeyleri kısıtlanmıştır diyor.
Çözüm Yavuz Selim78828 9 Şubat 2025 hwsanmtr61 dedi: Hocam çıktı yönetici olarak çalıştırdım olmadı. Genişletmek için tıkla... Hmm yeni EA hesap oluşturup gir sen. O da olmadı bilgisayarı yeniden başlat.
hwsanmtr61 dedi: Hocam çıktı yönetici olarak çalıştırdım olmadı. Genişletmek için tıkla... Hmm yeni EA hesap oluşturup gir sen. O da olmadı bilgisayarı yeniden başlat.
Yavuz Selim78828 Picopat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 169 Çözümler 1 9 Şubat 2025 #2 hwsanmtr61 dedi: Daha yeni indirdim Showcase'i indirdiğim ilk EA uygulaması fakat bu hesabın bütün Online şeyleri kısıtlanmıştır diyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu tam anlamadım ama Online oynanmıyor diyorsan FC 25 Showcase'de zaten Online oynayamazsın FC 25 Showcase bir deneme sürümüdür. Artı 0 Eksi
hwsanmtr61 dedi: Daha yeni indirdim Showcase'i indirdiğim ilk EA uygulaması fakat bu hesabın bütün Online şeyleri kısıtlanmıştır diyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu tam anlamadım ama Online oynanmıyor diyorsan FC 25 Showcase'de zaten Online oynayamazsın FC 25 Showcase bir deneme sürümüdür.
KS KS hwsanmtr61 Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #3 Girdiğimde bu hatayı veriyor. Sonra Ea sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu diyor. Dosya Ekleri 17390998193696209423681320143301.jpg 119,7 KB · Görüntüleme: 53 Artı 0 Eksi
Yavuz Selim78828 Picopat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 169 Çözümler 1 9 Şubat 2025 #4 hwsanmtr61 dedi: Girdiğimde bu hatayı veriyor. Sonra EA sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu diyor. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla oyuna hiç girmiyor değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
hwsanmtr61 dedi: Girdiğimde bu hatayı veriyor. Sonra EA sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu diyor. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla oyuna hiç girmiyor değil mi?
KS KS hwsanmtr61 Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #5 Yavuz Selim78828 dedi: Anladığım kadarıyla oyuna hiç girmiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Kulube hoş geldin ekranı geliyor ondan sonra bu hata geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Yavuz Selim78828 dedi: Anladığım kadarıyla oyuna hiç girmiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Kulube hoş geldin ekranı geliyor ondan sonra bu hata geliyor.
Yavuz Selim78828 Picopat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 169 Çözümler 1 9 Şubat 2025 #6 hwsanmtr61 dedi: Kulube hoş geldin ekranı geliyor ondan sonra bu hata geliyor. Genişletmek için tıkla... Masaüstünde EA ikonlu uygulamaya sağ tıklayıp veya "yönetici olarak çalıştır" şeklinde aç, sonra oyuna tekrardan gir. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
hwsanmtr61 dedi: Kulube hoş geldin ekranı geliyor ondan sonra bu hata geliyor. Genişletmek için tıkla... Masaüstünde EA ikonlu uygulamaya sağ tıklayıp veya "yönetici olarak çalıştır" şeklinde aç, sonra oyuna tekrardan gir.
KS KS hwsanmtr61 Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #7 Yavuz Selim78828 dedi: Masaüstünde EA ikonlu uygulamaya sağ tıklayıp veya "yönetici olarak çalıştır" şeklinde aç, sonra oyuna tekrardan gir. Genişletmek için tıkla... Aynı. Devam ediyor sorun. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Yavuz Selim78828 dedi: Masaüstünde EA ikonlu uygulamaya sağ tıklayıp veya "yönetici olarak çalıştır" şeklinde aç, sonra oyuna tekrardan gir. Genişletmek için tıkla... Aynı. Devam ediyor sorun.
Yavuz Selim78828 Picopat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 169 Çözümler 1 9 Şubat 2025 #8 Oyunu ve EA App'i yönetici olarak çalıştırmayı bir kere daha dener misin? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
KS KS hwsanmtr61 Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #9 Yavuz Selim78828 dedi: Oyunu ve EA App'i yönetici olarak çalıştırmayı bir kere daha dener misin? Genişletmek için tıkla... Oyunu yönetici olarak çalıştıramıyorum Steam üzerinden indirdim. Sadece EA App yönetici çalışıyor ama denerim tekrar. Yavuz Selim78828 dedi: Oyunu ve EA App'i yönetici olarak çalıştırmayı bir kere daha dener misin? Genişletmek için tıkla... İlkten biraz bekletti ondan sonra EA sunucuları şu anda kullanılamıyor diyor. DNS değiştirmeyi denedim olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Yavuz Selim78828 dedi: Oyunu ve EA App'i yönetici olarak çalıştırmayı bir kere daha dener misin? Genişletmek için tıkla... Oyunu yönetici olarak çalıştıramıyorum Steam üzerinden indirdim. Sadece EA App yönetici çalışıyor ama denerim tekrar. Yavuz Selim78828 dedi: Oyunu ve EA App'i yönetici olarak çalıştırmayı bir kere daha dener misin? Genişletmek için tıkla... İlkten biraz bekletti ondan sonra EA sunucuları şu anda kullanılamıyor diyor. DNS değiştirmeyi denedim olmadı.
Yavuz Selim78828 Picopat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 169 Çözümler 1 9 Şubat 2025 #10 hwsanmtr61 dedi: Oyunu yönetici olarak çalıştıramıyorum Steam üzerinden indirdim. Sadece EA App yönetici çalışıyor ama denerim tekrar. Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstündeki oyun logosuna sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır diyeceksiniz. EA App IDE öyle yapın. Eğer yine işe yaramaz ise Steam üzerinden oyuna sağ tıklayın ve DOS'ta bütünlüğünü doğrula deyin. Yani oyun dosyalarını doğrulayın. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
hwsanmtr61 dedi: Oyunu yönetici olarak çalıştıramıyorum Steam üzerinden indirdim. Sadece EA App yönetici çalışıyor ama denerim tekrar. Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstündeki oyun logosuna sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır diyeceksiniz. EA App IDE öyle yapın. Eğer yine işe yaramaz ise Steam üzerinden oyuna sağ tıklayın ve DOS'ta bütünlüğünü doğrula deyin. Yani oyun dosyalarını doğrulayın.