mihoilew1 Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #1 Splash Screen'deki bar dolduktan sonra o ekran gidiyor oyun görev yöneticisinde açık olarak gözüküyor, sonra oradan da kapanıp EA ekranına atıyor.
Splash Screen'deki bar dolduktan sonra o ekran gidiyor oyun görev yöneticisinde açık olarak gözüküyor, sonra oradan da kapanıp EA ekranına atıyor.
Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 814 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şunu bir deneyin Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şunu bir deneyin
KS KS mihoilew1 Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #3 Jotloki dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şunu bir deneyin Genişletmek için tıkla... denedim ama maalesef işe yaramadı Artı 0 Eksi
Jotloki dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şunu bir deneyin Genişletmek için tıkla... denedim ama maalesef işe yaramadı
Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 814 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #4 Bu hata gördüğüm kadarıyla oyun antivirüs programıyla çakışınca oluyor. Görev yöneticisinden arka planda açık olan ne varsa kapatıp bir dener misin? Artı 0 Eksi
Bu hata gördüğüm kadarıyla oyun antivirüs programıyla çakışınca oluyor. Görev yöneticisinden arka planda açık olan ne varsa kapatıp bir dener misin?
KS KS mihoilew1 Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #5 maalesef olmadı Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #6 mihoilew1 dedi: Maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI falan kullanıyorsanız ondan kaynaklıda olabilir. Ayrıca mod Türkçe yama falan kurdun mu? Artı 0 Eksi
mihoilew1 dedi: Maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI falan kullanıyorsanız ondan kaynaklıda olabilir. Ayrıca mod Türkçe yama falan kurdun mu?
KS KS mihoilew1 Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #7 Einstein dedi: GoodbyeDPI falan kullanıyorsanız ondan kaynaklıda olabilir. Ayrıca mod Türkçe yama falan kurdun mu? Genişletmek için tıkla... oyuna hiç giremediğim için yama kurmadım Einstein dedi: GoodbyeDPI falan kullanıyorsanız ondan kaynaklıda olabilir. Ayrıca mod Türkçe yama falan kurdun mu? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI'ı da service remove ile silmiştim Artı 0 Eksi
Einstein dedi: GoodbyeDPI falan kullanıyorsanız ondan kaynaklıda olabilir. Ayrıca mod Türkçe yama falan kurdun mu? Genişletmek için tıkla... oyuna hiç giremediğim için yama kurmadım Einstein dedi: GoodbyeDPI falan kullanıyorsanız ondan kaynaklıda olabilir. Ayrıca mod Türkçe yama falan kurdun mu? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI'ı da service remove ile silmiştim
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #8 mihoilew1 dedi: Oyuna hiç giremediğim için yama kurmadım. GoodbyeDPI'ı da service remove ile silmiştim. Genişletmek için tıkla... EA anticheati kaldırıp tekrar kurun. Artı 0 Eksi
mihoilew1 dedi: Oyuna hiç giremediğim için yama kurmadım. GoodbyeDPI'ı da service remove ile silmiştim. Genişletmek için tıkla... EA anticheati kaldırıp tekrar kurun.
KS KS mihoilew1 Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #9 Einstein dedi: EA anticheati kaldırıp tekrar kurun Genişletmek için tıkla... hala aynı Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #10 mihoilew1 dedi: Hala aynı. Genişletmek için tıkla... Belgelerimden oyunun olduğu klasörü silip deneyin. Yedek almayı unutmayın. Artı 0 Eksi
mihoilew1 dedi: Hala aynı. Genişletmek için tıkla... Belgelerimden oyunun olduğu klasörü silip deneyin. Yedek almayı unutmayın.