FC 25 Standart ve Ultimate farkı nedir?

Thunderbolt52

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar.
Steam üzerinden FIFA25 almayı düşünüyorum. İlk kez FIFA alacağım. Ultimate ve standart arasındaki farklar nedir? Standart sürümde de tüm modlar mevcut mudur? FIFA 25 alındığında FIFA 26 çıkarsa indirim vs oluyor mu?
Teşekkürler.

Selamlar.
Steam üzerinden FIFA25 almayı düşünüyorum. İlk kez FIFA alacağım. Ultimate ve standart arasındaki farklar nedir? Standart sürümde de tüm modlar mevcut mudur? FIFA 25 alındığında FIFA 26 çıkarsa indirim vs oluyor mu?
Teşekkürler.
Ultimate'in Online tarafta avantajları vardı diye biliyorum.

Selamlar.
Teşekkürler.
Selamlar Hocam
Standart Sürümde sadece oyununun kendisi verilir.Fakat Ultimate Sürümde Oyununun İçindeki multiplayer kısımda 4000+Oyun Parası yani Multiplayer sürümünde paket açmaya yarayan yeşil bir jeton veriyor diye hatırlıyorum.Steamden oynuyorsanız ise Fifa 25 İniz Varsa Fifa 26 Çıktıktan sonra orta zamanlarda indirimler gerçekleşebiliyor

Standartla Ultimate arasında oyun modları vs açısından hiçbir fark yok. Tek fark Ultimate sürümünde ekstra oyun içi para geliyor. Standart alıp eğer ihtiyaç duyarsan istediğin zaman oyun içi para yüklersin zaten. Böyle bir planın yoksa standart al geç.

İkinci soru için de öncesini hatırlamıyorum ama son bir kaç yıldır 24 varsa 25 indirimli oluyor gibi sadakat indirimi yapıyorlar. Aynı geleneği sürdürmeleri muhtemel ama bugünden kimse kesin bir şey diyemez, neticede şirket politikası her an değişebilir.

Standartla Ultimate arasında oyun modları vs açısından hiçbir fark yok. Tek fark Ultimate sürümünde ekstra oyun içi para geliyor. Standart alıp eğer ihtiyaç duyarsan istediğin zaman oyun içi para yüklersin zaten. Böyle bir planın yoksa standart al geç.

İkinci soru için de öncesini hatırlamıyorum ama son birkaç yıldır 24 varsa 25 indirimli oluyor gibi sadakat indirimi yapıyorlar. Aynı geleneği sürdürmeleri muhtemel ama bugünden kimse kesin bir şey diyemez, neticede şirket politikası her an değişebilir.

Aynı şekilde devam ediyor 21 dolar 780 TL cıvarı alabiliyorsunuz 2 gün önce satın aldım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı