Her sene yılbaşı indirimlerinde baya alan oluyor haliyle birçok kişi UT'e o aralıklarda başlamış oluyor. Geç kalma durumu bence sadece her sene UT kasanlar için geçerli, erken erişimle beraber alıp günü birlik hergün oynayan insanlar. Aralık-Ocak aylarında alınıp gayet keyif veren kadrolar kurulabilir.
Ama!!! Oyun alıp oynamaya değer mi emin değilim. Ben bir hevesle ilk çıktığı zamanlarda alıp oynayayım dedim pek sarmadı bilmiyorum belki bıkmışlık benden kaynaklıydı. 3 aydır toplam 39 saat oynamışım. Geçen seneden süregelen bazı sıkıntılar var oyunda mesela menülerin ağırlığı, ara sahnelerde ve topun oyuna giriş yaptığı zamanlarda ki FPS düşüşleri, yine menülerde görsel bozulmalar bu liste uzar gider. Bu sene de PC oyuncuları için son Kasım güncellemesinde oyunu bozmuşlar sağolsunlar oyun sırasında sürekli kasma donma tekleme gibi sorunlar var. EA forumunda binlerce posttan oluşan konu var buna rağmen ne bir düzeltme ne bir cevap bile yok.
Yaz indirimlerine kadar bu şekil bir indirim daha geleceğini sanmıyorum ama olurda oyuncu kaybeder ve fiyat düşürürler mi bilemem.