stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.945 Çözümler 17 23 Mayıs 2025 #1 Maçın ortasında bu hatayı verip atıyor. Sürücü güncel. Sıcaklık 58'i geçmiyor. DirectX sürümü güncel. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-05-23 195826.png 43,1 KB · Görüntüleme: 42
Maçın ortasında bu hatayı verip atıyor. Sürücü güncel. Sıcaklık 58'i geçmiyor. DirectX sürümü güncel.
Çözüm stalist 23 Mayıs 2025 DeliDivane dedi: DDU ile driverı kaldırıp güncelden bir önceki WHQL sürümü kurup dener misin? Genişletmek için tıkla... Bir önceki sürüme nereden ulaşabilirim. Oyunun grafiklerini ultradan varsayılan ayarlara aldım. Kare hızını 120ye sabitledim. Çözüldü.
DeliDivane dedi: DDU ile driverı kaldırıp güncelden bir önceki WHQL sürümü kurup dener misin? Genişletmek için tıkla... Bir önceki sürüme nereden ulaşabilirim. Oyunun grafiklerini ultradan varsayılan ayarlara aldım. Kare hızını 120ye sabitledim. Çözüldü.
DeliDivane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.428 Çözümler 7 23 Mayıs 2025 #2 stalist dedi: Maçın ortasında bu hatayı verip atıyor. Sürücü güncel. Sıcaklık 58'i geçmiyor. DirectX sürümü güncel. Genişletmek için tıkla... DDU ile driverı kaldırıp güncelden bir önceki WHQL sürümü kurup dener misin? Artı 0 Eksi
stalist dedi: Maçın ortasında bu hatayı verip atıyor. Sürücü güncel. Sıcaklık 58'i geçmiyor. DirectX sürümü güncel. Genişletmek için tıkla... DDU ile driverı kaldırıp güncelden bir önceki WHQL sürümü kurup dener misin?
KS KS stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.945 Çözümler 17 23 Mayıs 2025 #3 DeliDivane dedi: DDU ile driverı kaldırıp güncelden bir önceki WHQL sürümü kurup dener misin? Genişletmek için tıkla... Bir önceki sürüme nereden ulaşabilirim. Oyunun grafiklerini ultradan varsayılan ayarlara aldım. Kare hızını 120ye sabitledim. Çözüldü. Son düzenleme: 24 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
DeliDivane dedi: DDU ile driverı kaldırıp güncelden bir önceki WHQL sürümü kurup dener misin? Genişletmek için tıkla... Bir önceki sürüme nereden ulaşabilirim. Oyunun grafiklerini ultradan varsayılan ayarlara aldım. Kare hızını 120ye sabitledim. Çözüldü.