Merhaba, 3 gün önce Steam'den FC 25 aldım. Oyunu açarken Steam'den oynaya basınca 10 saniye çalışıyor diyor ve tekrar oyna butonuna dönüyor, oyun tepki vermiyor. Yardım edin.
Merhaba, 3 gün önce Steam'den FC 25 aldım. Oyunu açarken Steam'den oynaya basınca 10 saniye çalışıyor diyor ve tekrar oyna butonuna dönüyor, oyun tepki vermiyor. Yardım edin.
Görev Yöneticisi'nden "EABackgroundService.exe" bulup görevini sonlandırın.
Eğer gizli dosyaları göster ayarınız açıksa bu adımı geçin. Başlat menüsüne "Dosya gezgini seçenekleri" yazın. ve açın. Buradan "Görünüm" kısmına gelin ve "Gizli dosyaları, klasörleri ve sürücüleri göster" seçeneğini işaretleyin . Uygula deyin ve kapatın.
C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Desktop kısmına gidin. Burada , "Logs" hariç her şeyi silin.
"EA DESKTOP" 'u yeniden açın ve indirmenizi deneyin.
Görev Yöneticisi'nden "EABackgroundService.exe" bulup görevini sonlandırın.
Eğer gizli dosyaları göster ayarınız açıksa bu adımı geçin. Başlat menüsüne "Dosya Gezgini seçenekleri" yazın. Ve açın. Buradan "görünüm" kısmına gelin ve "gizli dosyaları, klasörleri ve sürücüleri göster" seçeneğini işaretleyin. Uygula deyin ve kapatın.
C:\ProgramData\Electronic Arts\EA desktop kısmına gidin. Burada, "logs" hariç her şeyi silin.
"EA Desktop"'u yeniden açın ve indirmenizi deneyin.
Olmuyorr, ama oynaya basınca saliselik görev çubuğunda bir şey açılıyor ama saliselik hemen kapanıyor sonra Steam'de tekrardan çalışıyordan oynaya dönüyor.
Olmuyorr, ama oynaya basınca saliselik görev çubuğunda bir şey açılıyor ama saliselik hemen kapanıyor sonra Steam'de tekrardan çalışıyordan oynaya dönüyor.