Steam FC 25 tepki vermiyor

efeyvz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 3 gün önce Steam'den FC 25 aldım. Oyunu açarken Steam'den oynaya basınca 10 saniye çalışıyor diyor ve tekrar oyna butonuna dönüyor, oyun tepki vermiyor. Yardım edin.

EA Play'i silip tekrar yükleyin. FC 24'te sık sık başıma geliyordu

Olmuyor, ne yaptıysam olmadı.
  1. "EA DESKTOP" 'u kapatın.
  2. Görev Yöneticisi'nden "EABackgroundService.exe" bulup görevini sonlandırın.
  3. Eğer gizli dosyaları göster ayarınız açıksa bu adımı geçin. Başlat menüsüne "Dosya gezgini seçenekleri" yazın. ve açın. Buradan "Görünüm" kısmına gelin ve "Gizli dosyaları, klasörleri ve sürücüleri göster" seçeneğini işaretleyin . Uygula deyin ve kapatın.
  4. C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Desktop kısmına gidin. Burada , "Logs" hariç her şeyi silin.
  5. "EA DESKTOP" 'u yeniden açın ve indirmenizi deneyin.

Olmuyorr, ama oynaya basınca saliselik görev çubuğunda bir şey açılıyor ama saliselik hemen kapanıyor sonra Steam'de tekrardan çalışıyordan oynaya dönüyor.

Olmuyorr, ama oynaya basınca saliselik görev çubuğunda bir şey açılıyor ama saliselik hemen kapanıyor sonra Steam'de tekrardan çalışıyordan oynaya dönüyor.
Sisteminiz yeterli mi bilmiyorum. Yeterliyse silip temiz kurulum yapmanız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…