FC 25 "too many computers have accessed" hatası

rubin2727

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 70 TL'ye hesap satın aldım ama oyuna giremiyorum.
Too many computers have accessed this account version of EA Sports FC 25 recently. Please try again later.
Hatasını veriyor ne yapacağım?

Too many computers have accessed this account version of EA Sports FC 25 recently. Please try again later.

Çevirinin icat edilmediği zamandan geldiğini düşünüyorum. Aynı hesapta birçok kişi bulunduğu için hata veriyor. Soğuk su tavsiye ederim.

EA FC 25 yeşil logosu geldiği zaman direk internet bağlantını kes Denetim Masası'ndan.

Bende orijinal oyunda da olmuştu.

Çevirinin icat edilmediği zamandan geldiğini düşünüyorum. Aynı hesapta birçok kişi bulunduğu için hata veriyor. Soğuk su tavsiye ederim.
Yaw merih demiral ne dion

EA FC 25 yeşil logosu geldiği zaman direk internet bağlantını kes Denetim Masası'ndan.

Bende orijinal oyunda da olmuştu.

Denetim Masası'ndan nasıl kesebilirim yardımcı olur mısun Ethernet kablosu ile internet çalışıyorda biri yeşil EA FC yazısı geldiğinde interneti kes demişti hemen sonra EA FC yazısı gittiğinde interneti aç demişti ama çok zor

Ya merih demiral ne dion.

Denetim Masası'ndan nasıl kesebilirim yardımcı olur mısun Ethernet kablosu ile internet çalışıyorda biri yeşil EA FC yazısı geldiğinde interneti kes demişti hemen sonra EA FC yazısı gittiğinde interneti aç demişti ama çok zor.

Hemen ardondan interneti açmanıza gerek yok, sağ alt bölümden inter ayarlarına girin, bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir Ethernet bölümü çıkar sağ tıklayıp devre dışı bırak deyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı