T tunahankolay Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #1 Steam üzerinden alınan bir oyun, hala Türkçe dil desteği sağlanmadı. Çözüm bulabilen var mı?
Fatieh Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 705 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #2 Nasıl? EA yıllardır Türkçe desteği veriyor oyunlara. Ayarlarda oyun ayarlarında sağ yapıp dillerden yapabiliyor olmanız lazım.
Nasıl? EA yıllardır Türkçe desteği veriyor oyunlara. Ayarlarda oyun ayarlarında sağ yapıp dillerden yapabiliyor olmanız lazım.
S Sabnerto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.147 Makaleler 2 Çözümler 3 29 Eylül 2024 #3 Ön siparişten aldım hala steamden indirdiğimizde Türkçe seçeneği yok.
T tunahankolay Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #4 Fatieh dedi: Nasıl? EA yıllardır Türkçe desteği veriyor oyunlara. Ayarlarda oyun ayarlarında sağ yapıp dillerden yapabiliyor olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... evet normalde var, ama steamden alınan erken erişimlerde türkçe dil seçeneği de gözüküyor ama oyunu yükledikten sonra türkçe dil seçeneği çıkmıyor ne yaptımsa çözemedim.
Fatieh dedi: Nasıl? EA yıllardır Türkçe desteği veriyor oyunlara. Ayarlarda oyun ayarlarında sağ yapıp dillerden yapabiliyor olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... evet normalde var, ama steamden alınan erken erişimlerde türkçe dil seçeneği de gözüküyor ama oyunu yükledikten sonra türkçe dil seçeneği çıkmıyor ne yaptımsa çözemedim.
DelphiSly Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #5 Hala çözümünü bulamadım. Güncellemenin de geleceği yok.
T teknoadamm Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 312 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #6 Game Pass PC bağlandığımda EA üzerinde Türkçe dil desteği var. Steam yorumlarını görünce şaşırmıştım hala Türkçe dil desteği yokmuymuş.
Game Pass PC bağlandığımda EA üzerinde Türkçe dil desteği var. Steam yorumlarını görünce şaşırmıştım hala Türkçe dil desteği yokmuymuş.