FC 25 Türkçe dil yok

BitikPiyade

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunda 8 gündür Türkçe dil yok. Erken erişim diye bekledik tam sürüm çıktı oyunda hala Türkçe yok. Bunun yanı sıra kariyer modunda da eksikler var hala ısrarla oyuna güncelleme getirmiyorlar. En azından oyunu Türkçe yapmanın bir yolu yok mu?

Bende 26'sında ön yükleme yaptım Steam'den aldım dün başladım oynamaya Türkçe var hocam sorunsuz çalışıyor dosya doğrulaması yapın belki gelir bende anlamadım kimisinde yok bende var değişik bir durum.

Hocam her yolu denedim olmuyor her dil var Türkçe yok. Kariyer modunda mesela bir takımla istediğin tarihten başlayabilirisin diye özelik getirmiştiler sende o var mı mesela bende o özellikte yok şu an.

Steama bu konuyla ilgili bildiri gönderemiyorsun EA yazmanı istiyorlar.

O özelliğine bakmadım hocam dikkat etmedim bakarım tekrar.

Türkçe sorunu bende de bulunuyor oyun dosyalarını kurcalarken şu lokasyonda
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\EA SPORTS FC 25\Data\Win32
türkçe diline ait commentary dosyasını göremedim
kayıt defterinde her ne kadar tr_TR yazıyor olsa da erişebilecek bir dil dosyası görünmüyor
rica etsem lokasyonda tr commentary dosyası bulunuyorsa bizimle paylaşır mısın?

Türkçe sorunu bende de bulunuyor oyun dosyalarını kurcalarken şu lokasyonda
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\EA SPORTS FC 25\Data\Win32
türkçe diline ait commentary dosyasını göremedim
kayıt defterinde her ne kadar tr_TR yazıyor olsa da erişebilecek bir dil dosyası görünmüyor
rica etsem lokasyonda tr commentary dosyası bulunuyorsa bizimle paylaşır mısın?

Son düzenleme:
EA'dan oynayınca Türkçe ama Steam üzerinden oynayınca oyunda Türkçe yok. Güncelleme getiriyorlar yine düzelmiyor ben umudu kestim artık iade de edemiyorum saati geçmişim diye. 3000 lira verdiğimiz oyunu Türkçe dil desteklemesine rağmen Türkçe oynayamıyoruz rezilik başka bir şey değil.

Şu an işteyim hocam eve geçince akşam bakayım tabii ki paylaşırım olursa o şekilde sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…