FC 25 Ultimate Team takımı nasıl geliştirilir?

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, FC 25 Ultimate Team oynuyorum. Daha yeniyim, nerelerden paket toplayıp iyi adam çıkarabilirim, hangi etkinlikleri oynamalıyım, takımımı nasıl geliştiririm yardımcı olursanız çok sevinirim. Nasıl bi' yol izlemeliyim?

İlk bir Squad battles başla gelişim yerinden oyuncuları yükselt Squad Battle'dan yeterli kadar nasibini aldıktan sonra kendini ve kadronu da hazır hissediyorsan rivials gir ondan sonra champions diye gidiyor.

İlk bir Squad battles başla gelişim yerinden oyuncuları yükselt Squad Battle'dan yeterli kadar nasibini aldıktan sonra kendini ve kadronu da hazır hissediyorsan rivials gir ondan sonra champions diye gidiyor.

Hocam ben ilk rivals ile başladım. Squad Battles'a baktım ancak ödül sistemini pek anlayamadım. 4 tane takımla maç yapıyorsun, ben 2 tanesini yaptım yendim de ödül falan gelmedi.

Sosyal medya hesabınız var mı FC 25 UT oynamayı düşünüyorum daha önce hiç UT oynamadım hep kariyer oynuyordum.

Hocam ben ilk rivals ile başladım. Squad Battles'a baktım ancak ödül sistemini pek anlayamadım. 4 tane takımla maç yapıyorsun, ben 2 tanesini yaptım yendim de ödül falan gelmedi.

Squad battles 7 gün süresi var rank sistemi var oyunda ilk sizi Bronz'dan başlatıyor en fazla seçkine kadar gelebiliyorsunuz fark ettiyseniz siz maça başlamadan önce karşı takimdaki botun hangi zorlukta olduğu soruluyor amatör Pro yarı Pro gibi onlar size puan veriyor ve maksimum 30 maç yapabiliyorsunuz o 30 maç içinde yukselebildiginiz kadar kademe yükselince o 7 gün içerisinde size o kademenin ödülleri veriliyor.

Sosyal medya hesabınız var mı FC 25 UT oynamayı düşünüyorum daha önce hiç UT oynamadım hep kariyer oynuyordum.

Instagram veremem sadece Discord verebilirim.

Hocam Ps kullanıyor musunuz

Bu haftanın ödülleri ne zaman verilecek peki ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…